- 1 Mayıs 2018
- 53.070
- 43.492
- 3.298
evleniyoz kero admin altin takcakmisHakan Motz da evleniyor ya inanilmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evleniyoz kero admin altin takcakmisHakan Motz da evleniyor ya inanilmaz
@Keramettin TANRIVERDİ bana niye takmadınevleniyoz kero admin altin takcakmis
evleniyoz kero admin altin takcakmis
Sizin aranızda neler yasaniyorHep mutlu olun Motzummmmmmm
Karşıya geç, kadıköy kokuyodur
maaş 20 milyon EuroFirmino isteriz mesela
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kale:
muslera
günay
sağ bek:
boey
transfer
sol bek:
transfer
kazımcan
stoper:
sanchez
boey
nelsson
kaan
ön libero:
torriera
kaan
eyüp
merkez orta saha:
transfer
demirbay
transfer
sağ kanat:
tete
barış
sol kanat:
zaha
kerem
on numara:
transfer
mertens
forvet:
icardi
bakambu
halil
hakana nişanlamışlarKime nisanlandi
Öyle bakarsan sağbek yedeği,as solbek,solbek yedeği,as sağ kanat,as 8 no,yedek os,as 10 no,yedek fw,yedek stoper falan da lazım ama devre arası bu kadar sirkülasyon olmaz hele kötü durumda değilsenbu arada devre arasında yapılacak takviyeler ile seviye atlama imkanının çok zor olduğunu ve takımın genel sorununun, eksik bölgelere yapılacak takviyelerden çok, mevcut adamlardan maksimum verim almak zorundalığı olduğunun farkında olarak, EKSİK EKSİKTİR diyorum.
bence takımda eksik mevkilerden ziyade, hiç transfer yapmasak dahi, kerem, icardi ve zaha'nın verimini arttırmak bile bu takımı ciddi noktaya getirir.
ancak yine de bu takımın bazı noktalarında kabak gibi oyuncu eksiği olduğunu vurgulamak istiyorum. bunun adı transfer obezliği değildir bana göre. ha devre arası olur ha sezon sonu olur fakat eksik eksiktir.
şimdi adım adım gidelim.
1- sağ bek yedeği:
takımın as sağ beki kim? boey. memnun muyuz, memnunuz. ancak yedeği var mı? yok. yalan mı? şimdi sağ bek yedeği isteyince transfer obezi mi olunuyor? hayır. çok aşırı elzem bir eksik değil, giderilmesi sezon sonuna da bırakılabilir belki ama kaan ayhan ile 3 mevkiyi yedekliyoruz yani bu çok sağlıklı bir şey değil bence. yine de sezon sonuna da bırakılabilir bu transfer.
2- sol bek:
takımda şu an sol bek orijinli tek oyuncu var o da kazımcan. angelinho net olarak gitti. bakın işin seviye kısmını da geçtim, avrupa ligi, lig ve kupa'da hedef oynayan bir takımın sadece 1 (yazı ile bir) adet sol beki olması problem değil mi? bunun mevcut oyuncudan verim almak, sistem vs ile ilgisi yok. matematik olarak da net bir sol bek oyuncusuna ihtiyaç var. hem de kırmızı alarm ile. orijin mevkisi sağ açık olan, hiçbir aşamada bek oynama eğitimi almamış bir oyuncudan sol bek devşirmeye çalışıyoruz. kırmızı alarmlı eksik.
3- orta saha:
takımın yarayan kanası. hatta belki de kanayan yarası. oliviera sezonu kapattı. ndombele gönderilecek deniyor. kim kalıyor geriye? sadece kerem demirbay. torriera'yı yine süper yedeğimiz kaan ayhan ile yedekliyoruz okey ama, 8 numara mevkisinde de net şekilde problem var. hatta bence diğer tüm eksiklerin içinde, devre arasında net olarak bütçe açılıp müdahale edilmesi gereken en önemli eksiğimiz. kırmızı alarmlı eksik.
4- on numara
mertens büyük saygıyı hak ediyor fakat 90 dklık oyuncu değil hepimizin malumu. icardi'nin arkasında tete-kerem-zaha-ziyech ile mertens'i sanırım sezon sonuna kadar kullanabiliriz. orta saha ve sol bek kadar elzem değil ama fırsat çıkarsa devre arası çözülebilir. yoksa sezon sonuna bırakılabilir no probs.
özet:
sadece iki transfere okeyim. iki transfer ne takım ahengini bozar, ne de obezlik olur.
sol bek ve 8 nooo plss...
Daha 470 sayfa varken 2.yi kapayım mı diyorsun bu ne acele hakime açıyor diğer nöbeti