Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam 10 sene öncesi geldi aklıma foruma girdiğim sene. Ranocchia Astori kovalayıp Burdisso çekmistik ne sövmüştüm

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Firmino isteriz mesela

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kale:
muslera
günay

sağ bek:
boey
transfer

sol bek:
transfer
kazımcan

stoper:
sanchez
boey
nelsson
kaan

ön libero:
torriera
kaan
eyüp

merkez orta saha:
transfer
demirbay
transfer

sağ kanat:
tete
barış

sol kanat:
zaha
kerem

on numara:

transfer
mertens

forvet:
icardi
bakambu
halil

bu arada devre arasında yapılacak takviyeler ile seviye atlama imkanının çok zor olduğunu ve takımın genel sorununun, eksik bölgelere yapılacak takviyelerden çok, mevcut adamlardan maksimum verim almak zorundalığı olduğunun farkında olarak, EKSİK EKSİKTİR diyorum.

bence takımda eksik mevkilerden ziyade, hiç transfer yapmasak dahi, kerem, icardi ve zaha'nın verimini arttırmak bile bu takımı ciddi noktaya getirir.

ancak yine de bu takımın bazı noktalarında kabak gibi oyuncu eksiği olduğunu vurgulamak istiyorum. bunun adı transfer obezliği değildir bana göre. ha devre arası olur ha sezon sonu olur fakat eksik eksiktir.

şimdi adım adım gidelim.

1- sağ bek yedeği:

takımın as sağ beki kim? boey. memnun muyuz, memnunuz. ancak yedeği var mı? yok. yalan mı? şimdi sağ bek yedeği isteyince transfer obezi mi olunuyor? hayır. çok aşırı elzem bir eksik değil, giderilmesi sezon sonuna da bırakılabilir belki ama kaan ayhan ile 3 mevkiyi yedekliyoruz yani bu çok sağlıklı bir şey değil bence. yine de sezon sonuna da bırakılabilir bu transfer.

2- sol bek:

takımda şu an sol bek orijinli tek oyuncu var o da kazımcan. angelinho net olarak gitti. bakın işin seviye kısmını da geçtim, avrupa ligi, lig ve kupa'da hedef oynayan bir takımın sadece 1 (yazı ile bir) adet sol beki olması problem değil mi? bunun mevcut oyuncudan verim almak, sistem vs ile ilgisi yok. matematik olarak da net bir sol bek oyuncusuna ihtiyaç var. hem de kırmızı alarm ile. orijin mevkisi sağ açık olan, hiçbir aşamada bek oynama eğitimi almamış bir oyuncudan sol bek devşirmeye çalışıyoruz. kırmızı alarmlı eksik.

3- orta saha:

takımın yarayan kanası. hatta belki de kanayan yarası. oliviera sezonu kapattı. ndombele gönderilecek deniyor. kim kalıyor geriye? sadece kerem demirbay. torriera'yı yine süper yedeğimiz kaan ayhan ile yedekliyoruz okey ama, 8 numara mevkisinde de net şekilde problem var. hatta bence diğer tüm eksiklerin içinde, devre arasında net olarak bütçe açılıp müdahale edilmesi gereken en önemli eksiğimiz. kırmızı alarmlı eksik.

4- on numara

mertens büyük saygıyı hak ediyor fakat 90 dklık oyuncu değil hepimizin malumu. icardi'nin arkasında tete-kerem-zaha-ziyech ile mertens'i sanırım sezon sonuna kadar kullanabiliriz. orta saha ve sol bek kadar elzem değil ama fırsat çıkarsa devre arası çözülebilir. yoksa sezon sonuna bırakılabilir no probs.

özet:

sadece iki transfere okeyim. iki transfer ne takım ahengini bozar, ne de obezlik olur.

sol bek ve 8 nooo plss...

Acaba gelecege dönük oyuncu mu alsak? Suan kadro da satabilecegimiz kac oyuncu var? Iyi olan oyuncularimiz bile kimse talip olmaz cok yüklü maaslari var diye. Her yil Boey vari iki üc iyi olup da maasini düsük tutacagimiz oyuncu almassak gidisat hic iyi degil.

Bu maas tablosunu nasil ödiyecegiz? Her yil CL kalmamiz gerek hatta bu yetmez bir üst tura cikip ancak dengeleriz bu tabloyu.

Taraftar olarak da artik isimli oyunculardan vazgecmemiz gerek mümkün mertebe 28 yasindan genc oyuncular getirilmeli.

Devre arasi büyük ihtimal sirf yarim sezonluk oyuncu kiralariz ama yeni sezonda cok dikkatli olmamiz gerekli

bu arada devre arasında yapılacak takviyeler ile seviye atlama imkanının çok zor olduğunu ve takımın genel sorununun, eksik bölgelere yapılacak takviyelerden çok, mevcut adamlardan maksimum verim almak zorundalığı olduğunun farkında olarak, EKSİK EKSİKTİR diyorum.

bence takımda eksik mevkilerden ziyade, hiç transfer yapmasak dahi, kerem, icardi ve zaha'nın verimini arttırmak bile bu takımı ciddi noktaya getirir.

ancak yine de bu takımın bazı noktalarında kabak gibi oyuncu eksiği olduğunu vurgulamak istiyorum. bunun adı transfer obezliği değildir bana göre. ha devre arası olur ha sezon sonu olur fakat eksik eksiktir.

şimdi adım adım gidelim.

1- sağ bek yedeği:

takımın as sağ beki kim? boey. memnun muyuz, memnunuz. ancak yedeği var mı? yok. yalan mı? şimdi sağ bek yedeği isteyince transfer obezi mi olunuyor? hayır. çok aşırı elzem bir eksik değil, giderilmesi sezon sonuna da bırakılabilir belki ama kaan ayhan ile 3 mevkiyi yedekliyoruz yani bu çok sağlıklı bir şey değil bence. yine de sezon sonuna da bırakılabilir bu transfer.

2- sol bek:

takımda şu an sol bek orijinli tek oyuncu var o da kazımcan. angelinho net olarak gitti. bakın işin seviye kısmını da geçtim, avrupa ligi, lig ve kupa'da hedef oynayan bir takımın sadece 1 (yazı ile bir) adet sol beki olması problem değil mi? bunun mevcut oyuncudan verim almak, sistem vs ile ilgisi yok. matematik olarak da net bir sol bek oyuncusuna ihtiyaç var. hem de kırmızı alarm ile. orijin mevkisi sağ açık olan, hiçbir aşamada bek oynama eğitimi almamış bir oyuncudan sol bek devşirmeye çalışıyoruz. kırmızı alarmlı eksik.

3- orta saha:

takımın yarayan kanası. hatta belki de kanayan yarası. oliviera sezonu kapattı. ndombele gönderilecek deniyor. kim kalıyor geriye? sadece kerem demirbay. torriera'yı yine süper yedeğimiz kaan ayhan ile yedekliyoruz okey ama, 8 numara mevkisinde de net şekilde problem var. hatta bence diğer tüm eksiklerin içinde, devre arasında net olarak bütçe açılıp müdahale edilmesi gereken en önemli eksiğimiz. kırmızı alarmlı eksik.

4- on numara

mertens büyük saygıyı hak ediyor fakat 90 dklık oyuncu değil hepimizin malumu. icardi'nin arkasında tete-kerem-zaha-ziyech ile mertens'i sanırım sezon sonuna kadar kullanabiliriz. orta saha ve sol bek kadar elzem değil ama fırsat çıkarsa devre arası çözülebilir. yoksa sezon sonuna bırakılabilir no probs.

özet:

sadece iki transfere okeyim. iki transfer ne takım ahengini bozar, ne de obezlik olur.

sol bek ve 8 nooo plss...
Öyle bakarsan sağbek yedeği,as solbek,solbek yedeği,as sağ kanat,as 8 no,yedek os,as 10 no,yedek fw,yedek stoper falan da lazım ama devre arası bu kadar sirkülasyon olmaz hele kötü durumda değilsen

Pragı eleriz ama sonrasında devam etmemiz zor yüksek ihtimal eleniriz,ligde dolu dizgin uçan kaçan fb davinsonsuz,solbeksiz,orta sahasız,formsuz ikardili zahalı bize güç yettiremedi pendik antep hatay içinde transfere gerek yok

Bu kadroyla sezonu tamamlayabiliriz gayet,geçen keronun dediği gibi kaanın o rolde verdiği katkının çok daha fazlasını gelen os verebilecek mi o önemli

Kaanın 10/6 lık yaptığı işi 10/6-7 lik yapacak salih özcana vecinoya 5er 10ar milyon dağıtmanın pek alemi yok bence de

Varsa para kalitesi ortada iyi bir sol bek ve 1 adet Sneijder tarzı oyuncuya ben fitim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt