Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara transferi bence 8 numaradan da sol bekten de elzem.

Orada bir tek Mertens var, o da yasi geregi düsüste maalesef. Okan hoca bence Kerem‘in orda oynayamayacagini anladi.

Yazin o bölgeye transfer yapmayip takima kanatlari doldurarak hata yaptik.
Zyech 10

Yabancılardan gidecek adamlar inşallah çoktan bi takımla anlamışlardır. Yoksa yabancı transferi çıkmaza girer

4f610b_3f48cd8d4f964b85bdad102f814983cb~mv2.jpg

Muslera
Boey Davinson Apo Barış
Torreira Kaan
Tete Ziyech Zaha
Icardi

oy oy oy oy takıma bak

daha kulübeden gelen Bakambu, Kerem, Ndombele, Mertens, Demirbay, Nelsson falan var

Evander gelirse rakiplerin içinden geçecektir. Başarısız olma ihtimalini görmüyorum. Yarım kalan aşklar hep güzel bitmiştir..

MLS'in kralı gelse de düdük oluyor diğer liglerde. Ama Evander'in Avrupa'daki performansı kötü değildi. Maliyeti olmazsa düşünülebilir bence.

Zuhahahahaha

Bjk NAC Breda diye bir takımın hocasını almaya çalışıp becerememiş

Bir çoğunuz tepki vereceksiniz ama bir dinleyin şuan takım iyi gidiyor bir tökezlersek dediklerim tv konuşulmaya başlarlar diye düşünüyorum…
zaha,hakim, olivera vs.bunların performansının düşük oluşu bir türlü istenilen seviyelere çıkılmamasının etkenlerden biri de icardinin haftalardır sakat oluşundan dolayı antreman yapmayıp maçtan bir gün önce gelip 11 oynaması olarak yorumluyorum bence hata yapıyoruz icardinin öz verisi taktirlik bu ayrı zaten icardiye bir şey demiyorum dikkat edin yönetimsel bir problem oluşundan bahsetiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt