Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acun denilen dolandırıcı karaktersizin takımı Fabio Carvalhoyu kiralamış.Biz de düşünebilirdik 10lu sisteme devam ettiğimiz için

1704721735497.webp

Sumudicanin durumu ciddiymis

1-2 seneye gerek yok zani zaten statik,ikardi koşmayı geçtim yürümüyo bile artık ,premier ligin sprint rekortmeni zaha belini döndüremiyo,neymarda ayı gibi oldu ki 1-2 senedir psgde bile top ayağıma gelirse pas atarım millet koşsun kafasında oynuyodu şimdi hepten saldı arabistanda

Fifa pes hariç iş yapma olasılığı yok bu kadroların

Yani senin gibi futbolu takip eden birinin şu hataya düşmesinede şaşırdım doğrusu trollemediysen
Aynen Neymar'ı alma konusunda çok ciddiydim rtaş.

Adana Demirspor eldeki oyuncularıda çıkarmaya devam ediyor 2. yarı Adana deplasmanı rahat geçecek gibi gözüküyor.

svensson, rodrigues, belhanda, balotelli, ndiaye, niang, ertac, gravillon ve yusuf derken elde adam kalmayacak. cok sükür fener macini oynayip 1 puan aldilar. simdiki eksik c takimla 5 yiyecekleri kesindi

svensson, rodrigues, belhanda, balotelli, ndiaye, niang, ertac, gravillon ve yusuf derken elde adam kalmayacak. cok sükür fener macini oynayip 1 puan aldilar. simdiki eksik c takimla 5 yiyecekleri kesindi
baskanları cok zıplıyordu takım mahvoldu

bizim iskeletle başarılı olmuslardı artık hayal kurarlar

Şumudica hoca iki posta serum üç posta Tamiflu ile cumaya kadar turp gibi olur

Fatih hocamız varken başka seçenek göremiyorum Ocak transferlerini hocamız sever. :asd:

Bırakalım pili bitik adamları araba giden adamdan uzak duralım şöyle 23-27 yaş arası taş gibi bir 8 27-30 yaş arası Sneijder podolski tarzı gole yatkın bi 10 numara bulalım bu takım ligi domine eder her türlü

Maç sayısının artırılması değil de bana kalırsa şu an oyuncuyu fesih etmek istiyoruz duruma göre oynatmayacağız ve size geri dönecek en azından ara ara oynasın bu sözleşmeyi de askıya alalım oyuncu değer kaybı yaşamasın görüşmeleri olmuş gibi,

Hocam memleketine kıyak geçiyor he. Hirsiz başkana kaçmadan önce son vurgun fırsatı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt