- 29 Ocak 2023
- 15.860
- 8.921
- 1.203
Acun denilen dolandırıcı karaktersizin takımı Fabio Carvalhoyu kiralamış.Biz de düşünebilirdik 10lu sisteme devam ettiğimiz için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Neymar'ı alma konusunda çok ciddiydim rtaş.1-2 seneye gerek yok zani zaten statik,ikardi koşmayı geçtim yürümüyo bile artık ,premier ligin sprint rekortmeni zaha belini döndüremiyo,neymarda ayı gibi oldu ki 1-2 senedir psgde bile top ayağıma gelirse pas atarım millet koşsun kafasında oynuyodu şimdi hepten saldı arabistanda
Fifa pes hariç iş yapma olasılığı yok bu kadroların
Yani senin gibi futbolu takip eden birinin şu hataya düşmesinede şaşırdım doğrusu trollemediysen
Noldu rdas
le guen - bursa
yogun bakıma alsınlar
Adana Demirspor eldeki oyuncularıda çıkarmaya devam ediyor 2. yarı Adana deplasmanı rahat geçecek gibi gözüküyor.
Kral ortalığı karıştırma alak işte Hendo'yuOmurgasiz yüzsüz adamlara hayir.
baskanları cok zıplıyordu takım mahvoldusvensson, rodrigues, belhanda, balotelli, ndiaye, niang, ertac, gravillon ve yusuf derken elde adam kalmayacak. cok sükür fener macini oynayip 1 puan aldilar. simdiki eksik c takimla 5 yiyecekleri kesindi
adana demir'in gelirleri bu enflasyonda giderleri karsilamadigi icin kücülmeye gidiyor olabilirler. var bir firildak.baskanları cok zıplıyordu takım mahvoldu
bizim iskeletle başarılı olmuslardı artık hayal kurarlar
Öyle kadrolar kuruyosun ki ihtimal verdim mlsfAynen Neymar'ı alma konusunda çok ciddiydim rtaş.