- 3 Haziran 2015
- 56.740
- 65.877
- 4.143
Bencede, devre arasi iyi ve düzenli oynayan topcu bulmak zor kimse vermiyo kolay kolay, sezon sonu os transferine odaklaniriz
Bitirici AM ne yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede, devre arasi iyi ve düzenli oynayan topcu bulmak zor kimse vermiyo kolay kolay, sezon sonu os transferine odaklaniriz
Ağzı laf yapan heralde KemalimBitirici AM ne yaw
Geceleri çok formdasin rdas , seviyorum seni
Yorma Recep.kımse bundan sonra okan burugu genclerı oynatmıyorsun dıye elestıremez
berkanı ızleyin siz
Bitirici AM ne yaw
Kamada'dan Lazio çıkmak istiyor olabilir Kamada orada memnun değil fırsat olabilir açıkçası en az maliyetlerle işi bitiriyorsak tamam derim.dybala çok statikleşti son yıllar
ama okadar çok karambol pozisyonumuz oluyor ki
o topun çoğunu gol yapar
ama bu seferde oyun anlamında düşeriz çünki dybala pek oyun içine girmiyor artık
iki ucu boklu değnek affedersiniz onun için o riske girilmez dybalada
tek alınabilir skorer 10 şuan için kamada
benim takip edebildiğim kadarı ile
hem skorer hem bağlantı oyuncusu
veyahut genç bir scout bulacak kulup onuda ben bilmem
Bir gece ansızın Zaniolo operasyonu olur mu acaba eğer Villa oynatmayacaksa opsiyon sınırdaysa o da sürpriz olmaz.
A.villanin her maçını redditte taraftar yorumlarından takip ediyorum hepsi zanioloyu seviyor bence alicaklar%1000000 alırlar
clye giderlerse hele opsiyonların çoğu gerçekleşecekde
aston villalılar başda mırınkırın ediyorlardı ama şu son 1 aydır twde arasıra bakıyorum övmeye başladı taraftarları hele o sın saniye golü müthiş oldu
Dybala yaş olarak 30'lara geldi fiziksel olarak o tarz futbolcuların çöküşün başlangıcı oluyor açıkçası yaşı daha genç ve elden çıkarma ihtimalleri olan Kamada riski daha makul olabilir Dybala'da 12 m euro + ciddi maaş yükü olacak Kamada'da sadece maaş ve ufak bir imza parasıyla işin içinde sıyrılabiliriz.Kamada mi dybala mi tercih edersiniz
Dybala daha iyi futbolcu, Kamada daha doğru transfer.Kamada mi dybala mi tercih edersiniz
Kamada mi dybala mi tercih edersiniz