Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.305
- 30.143
- 1.988
Japonlar almadıysa iyi araştırmak lazım bu arkadaşta bir bit yeniği var demektirMilli takıma nasıl seçilmedi ya coks şaşırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Japonlar almadıysa iyi araştırmak lazım bu arkadaşta bir bit yeniği var demektirMilli takıma nasıl seçilmedi ya coks şaşırdım
Abi ziyech 10 no koysan herifte rot balans ayari yok hep sağa kaçıyor. Ayrica preste yapamaz bize uymaz orda bence
Aynen öyle bende killandim bu milli takım işindenJaponlar almadıysa iyi araştırmak lazım bu arkadaşta bir bit yeniği var demektir
kaan mevcut olarak berkan'ı top diye oynarMuslera
Boey Sanchez Abdülkerim Transfer
Torreira Berkan
Zaha Transfer Kerem
Icardi
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FB paralı hesabı. Fenerlilerin yalan iddialarını haber gibi veriyorlar.Sadece saat 12m TL yapmıyor mu ya? Nasil habercilik bunlar
Tüm olanlara ragmen Angelino gecen sene full oynayan ve Bundesliga'da 10 asist yapan bir oyuncuydu. 1.5 kira + 6m opsiyonla Angelino'dan iyisini getirme ihtimalimiz yoktu o piyasada. Cok düsük bonservis - kira harcamasiyla bir seyler yapmaya calistik ve yüksek kaliteye sahip olmamiza ragmen yerden yere vurulan yarim yamalak kadro bu puana kadar getirdi. gecmise cok fazla takilmadan en kisa sürede dogru hamleleri yapip transfer döneminin bitmesine cok uzun bir süre kala transferi noktalamak gerekiyor.Doğru tercihi Erden Timur ve Okan Buruk verecektir o yüzden kendilerine güvenim tam listeden bir tane 10 numara alsınlar benim için yeterli isim olarak bir önemi yok yönetim ve teknik ekibe bırakıyorum.
Taraftar olarak bu işlere girmemek lazım genelde hep tersi çıkıyor Angelino geldiğinde sevinmeyen 1 kişi bile yoktu bayram yeri gibiydi ama tutmadı.
Yaz döneminde hatalarımızdan ders almışızdır doğru ismi buluruz. En azından oyun planına göre birini almamız gerektiğini artık net bir şekilde biliyoruz.
bu arada konya maçnda mertens sadece 12 kez ceza sahasına girmiş
38 kere rakip cezasahasında topla buluştuğumuz bir maçda ve bu adam 10 numaramız
ndombele 17 kere
keremd 11 kere girmiş
sonra niye gol atamıyoruz!!!!
Tüm olanlara ragmen Angelino gecen sene full oynayan ve Bundesliga'da 10 asist yapan bir oyuncuydu. 1.5 kira + 6m opsiyonla Angelino'dan iyisini getirme ihtimalimiz yoktu o piyasada. Cok düsük bonservis - kira harcamasiyla bir seyler yapmaya calistik ve yüksek kaliteye sahip olmamiza ragmen yerden yere vurulan yarim yamalak kadro bu puana kadar getirdi. gecmise cok fazla takilmadan en kisa sürede dogru hamleleri yapip transfer döneminin bitmesine cok uzun bir süre kala transferi noktalamak gerekiyor.
Bir anlatı eklemek istedim "hazır" kısmına. Genoa macerasında pek süre bulamadığı aşikar, mevcut form durumu ile ilgili yorum yapamam ancak adapte süresinin yaşanmayacağı ve bildiğim kadarı ile bir sakalığının bulunmaması dikkate alındığında; hemen kadroya eklemleyebileceğimiz bir isim olması hasebiyle hazır ibaresini kullandım. Zira kendi takımında ilk 11 oynayan yahut yedek dahi olsa belirli sürelere ulaşmış oyuncuları ara dönem almamız zor, almak istersek dahi ya yüksek bonservis yahut yüksek maaş talebi olacaktır, bu bakımdan geri çağrılmasını ideal olarak değerlendirdim.Berkan kısıtlı meziyetleri olmasına rağmen Okan hocanın sistemine uyuyor, geçen sezon bunu ispat etti. O yüzden geri dönmesine olumlu bakıyorum. Üstelik hazır ve genç bir isim. Devre arası hem genç hem hazır bir isim olsun desek zaten 5 üstü bonservis ile başlayacak. Böyle bir çözüm ideal olmuş.
Orta sahaya gerek kalmadı Torreira, Demirbay, Berkan, Ndombele(Ocak ayında karar verilir) + Kaan jokeri gayet makul 8+3 var 6-8'den biri mutlak yerli olursa daha iyi asıl önemli olan yer sol bek orayı yabancı yapmaya bakalım ve 1 tane 10 numara rica ediyorum.