Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ziyech 10 no koysan herifte rot balans ayari yok hep sağa kaçıyor. Ayrica preste yapamaz bize uymaz orda bence

ziyech belli ki sakat

ya mental ya fiziken ama bir sorunu var

hala çözemedik

sakat değil rol yapıyor dediler adam milli takım antremanınada takımla çalışmıyor

bizdede toplasan 30 gün antreman yaptı herhalde, antreman yapmayan topçunun ne hale düştüğünü icardide gördük

şu halle bile 4 maç çözdü herif
çok büyük topçu

eski fiziğinde olsa 10 noda bile ligin içinden geçer ki şu halle bile farkını gösterdi aslında

ziyechin sorunu her ne ise inşallah çözülür
çözülür ve gitmezse antremanını yaparsa
ondan daha iyi topçu yok bizim takımda

Doğru tercihi Erden Timur ve Okan Buruk verecektir o yüzden kendilerine güvenim tam listeden bir tane 10 numara alsınlar benim için yeterli isim olarak bir önemi yok yönetim ve teknik ekibe bırakıyorum.

Taraftar olarak bu işlere girmemek lazım genelde hep tersi çıkıyor Angelino geldiğinde sevinmeyen 1 kişi bile yoktu bayram yeri gibiydi ama tutmadı.

Yaz döneminde hatalarımızdan ders almışızdır doğru ismi buluruz. En azından oyun planına göre birini almamız gerektiğini artık net bir şekilde biliyoruz.

bu arada konya maçnda mertens sadece 12 kez ceza sahasına girmiş

38 kere rakip cezasahasında topla buluştuğumuz bir maçda ve bu adam 10 numaramız

ndombele 17 kere
keremd 11 kere girmiş

sonra niye gol atamıyoruz!!!!

Doğru tercihi Erden Timur ve Okan Buruk verecektir o yüzden kendilerine güvenim tam listeden bir tane 10 numara alsınlar benim için yeterli isim olarak bir önemi yok yönetim ve teknik ekibe bırakıyorum.

Taraftar olarak bu işlere girmemek lazım genelde hep tersi çıkıyor Angelino geldiğinde sevinmeyen 1 kişi bile yoktu bayram yeri gibiydi ama tutmadı.

Yaz döneminde hatalarımızdan ders almışızdır doğru ismi buluruz. En azından oyun planına göre birini almamız gerektiğini artık net bir şekilde biliyoruz.
Tüm olanlara ragmen Angelino gecen sene full oynayan ve Bundesliga'da 10 asist yapan bir oyuncuydu. 1.5 kira + 6m opsiyonla Angelino'dan iyisini getirme ihtimalimiz yoktu o piyasada. Cok düsük bonservis - kira harcamasiyla bir seyler yapmaya calistik ve yüksek kaliteye sahip olmamiza ragmen yerden yere vurulan yarim yamalak kadro bu puana kadar getirdi. gecmise cok fazla takilmadan en kisa sürede dogru hamleleri yapip transfer döneminin bitmesine cok uzun bir süre kala transferi noktalamak gerekiyor.

bu arada konya maçnda mertens sadece 12 kez ceza sahasına girmiş

38 kere rakip cezasahasında topla buluştuğumuz bir maçda ve bu adam 10 numaramız

ndombele 17 kere
keremd 11 kere girmiş

sonra niye gol atamıyoruz!!!!

@Kolpa Kemal Kürek dedigi gibi Mertens artik kaldiramiyor.

Kariyer sonu geldi, sezon sonu tesekkür edip yollar ayrilacak.

Kamada Milan'la anlaşmıştı gidecekti her şey tamamdı, sonra Milan şok şekilde Maldini'yi kovunca o transfer rafa kalktı

Sonra aynı şartları bir sürü aynı yerde arayınca kimseyle anlaşamayıp şap gibi ortada kaldı

CL'de oynarım €3m net maaşımı alırım şansımı bir daha denerim gibisinden Lazio ile bir sözleşme yaptı işte sonra da

adamlar her transfer döneminde (yaz-kis farketmeksizin) stoper transferi yapiyor ama almaya devam ediyor. bizim bu sol bek mevzusunu fazla dillendirip kadroyu ve yönetimi fazla yerden yere vurmamak gerekiyor. eksiklerin herkes farkinda ve gereken neyse yapilacaktir.

Tüm olanlara ragmen Angelino gecen sene full oynayan ve Bundesliga'da 10 asist yapan bir oyuncuydu. 1.5 kira + 6m opsiyonla Angelino'dan iyisini getirme ihtimalimiz yoktu o piyasada. Cok düsük bonservis - kira harcamasiyla bir seyler yapmaya calistik ve yüksek kaliteye sahip olmamiza ragmen yerden yere vurulan yarim yamalak kadro bu puana kadar getirdi. gecmise cok fazla takilmadan en kisa sürede dogru hamleleri yapip transfer döneminin bitmesine cok uzun bir süre kala transferi noktalamak gerekiyor.

Acikcasi zorunsuz opsiyon olsa tüm sezon oynatabilsek daha net bir görüntü ortaya cikardi, az oynadigi icin ritimini bulamadi ve bundan dolayi oldugundan daha kötü gözükdü. Yapacak bisey yok.

Ziyech hep pres oyunu oynayan takımlarda ışıldadı ve bence millet bizdeki performansı konusunda çok ezbere konuşuyor, adam oynadığı her maçta ciddi mücadele etti. Zaten o yüzden hep 60-70 gibi pili bitti maçlarda

Yalnız bence de sağ tarafı 10 numaradan daha çok benimsiyor görüntüde ama transfermarkt yalan söylemiyorsa Ajax'ta uzun süre 4-2-3-1 on numarası olarak da oynamış herif (özellikle ikinci sezonu)

4-3-3 veya başka sistem oynamıyoruz 4-3-2-1 devam edeceksek direk forvet arkası veya 10 numara lazım onlarda piyasada harbiden çok az nasıl çözebiliriz ki yurt içi olsa olsa Bakasetas olur yerli olursa Yusuf Yazıcı zaten başka seçenek yok.

Yurt dışı seçenekleri Kamada belirsiz, Dybala çok maliyetli, Lo Celso tam istediğimiz 10 numara değil ama bir seçenek ne yapacağımız konusunda en ufak fikrim yok.

Bakasetas'a çok soğuk bakmamaya başladım ama yinede sıcak değilim 6 ay sonra sözleşmesi bitecek acaba Trabzon cephesi ikna edilebilir mi yoksa sözleşmesi bitsin mi derler.

Son düzenleme:
Berkan kısıtlı meziyetleri olmasına rağmen Okan hocanın sistemine uyuyor, geçen sezon bunu ispat etti. O yüzden geri dönmesine olumlu bakıyorum. Üstelik hazır ve genç bir isim. Devre arası hem genç hem hazır bir isim olsun desek zaten 5 üstü bonservis ile başlayacak. Böyle bir çözüm ideal olmuş.

Berkan kısıtlı meziyetleri olmasına rağmen Okan hocanın sistemine uyuyor, geçen sezon bunu ispat etti. O yüzden geri dönmesine olumlu bakıyorum. Üstelik hazır ve genç bir isim. Devre arası hem genç hem hazır bir isim olsun desek zaten 5 üstü bonservis ile başlayacak. Böyle bir çözüm ideal olmuş.
Bir anlatı eklemek istedim "hazır" kısmına. Genoa macerasında pek süre bulamadığı aşikar, mevcut form durumu ile ilgili yorum yapamam ancak adapte süresinin yaşanmayacağı ve bildiğim kadarı ile bir sakalığının bulunmaması dikkate alındığında; hemen kadroya eklemleyebileceğimiz bir isim olması hasebiyle hazır ibaresini kullandım. Zira kendi takımında ilk 11 oynayan yahut yedek dahi olsa belirli sürelere ulaşmış oyuncuları ara dönem almamız zor, almak istersek dahi ya yüksek bonservis yahut yüksek maaş talebi olacaktır, bu bakımdan geri çağrılmasını ideal olarak değerlendirdim.

Son düzenleme:
Orta sahaya gerek kalmadı Torreira, Demirbay, Berkan, Ndombele(Ocak ayında karar verilir) + Kaan jokeri gayet makul 8+3 var 6-8'den biri mutlak yerli olursa daha iyi asıl önemli olan yer sol bek orayı yabancı yapmaya bakalım ve 1 tane 10 numara rica ediyorum.

Solbek'i BAY idare eder. Yabancı hakkını ortasahaya harcamak daha makul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt