Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.131
- 101.345
- 5.238
Kerem'in Gs ye katkısı > bütün forumdur. Abartma diye bir video var cem yılmaz filminden; onu koydum saykerem bıraksa daha iyi olur valla yav ben ondan daha iyi Gsliyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem'in Gs ye katkısı > bütün forumdur. Abartma diye bir video var cem yılmaz filminden; onu koydum saykerem bıraksa daha iyi olur valla yav ben ondan daha iyi Gsliyim.
Katkısı olmuş olabilir , hala benden iyi Gsli değil.Kerem'in Gs ye katkısı > bütün forumdur. Abartma diye bir video var cem yılmaz filminden; onu koydum say
Bana göre sen de Gs li değilsin böyle bakarsakKatkısı olmuş olabilir , hala benden iyi Gsli değil.
Kerem fenerli diyorlardı burdakerem bıraksa daha iyi olur valla yav ben ondan daha iyi Gsliyim.
yani senin aksine ben buna saygı duyabilirim zaten itiraz etmeden.Bana göre sen de Gs li değilsin böyle bakarsak
son yaptıklarından dolayı olabilirtesi de var aslındaKerem fenerli diyorlardı burda
pekiyani senin aksine ben buna saygı duyabilirim zaten itiraz etmeden.
Bizden avrupata giderse, oradan fb ye gitme ihtimali az değil benceKerem fenerli diyorlardı burda
bonucciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bonucciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ceku ve tadic okeyi 4 leyecek. son 1Hocamyaşimdihocam
E angelinoyu aldın ya işte hani solbekimizi bulmuştuk noldu yine aynıYahu reis neden anlamak istemiyorsunuz.O mevkiler eksik.
İyi oyun ,kötü oyun ,taktik,organizasyon,sistem vsss bunların hepsini tartısalim.Ama bunları tartışmak için kadroyu doğru kuracaksın..Bizde net eksikler var..Belki o iki orta sahayı alsak aynı oyunada devam edebiliriz olabilir.Ama o zaman derizki bu transferle çözulmez.oyuncular ve Okan hocanin performansı tartışılir.
Biz oynamak zorundayız.Galip gelmek zorundayız.Bu yüzden evet pendiksporu yeniyiruz İstanbul'u yeniyoruz.Ama daha rahat yenmek için doğru kadroyu oluşturacaksin.kapanan takımlara karşı iki senedir aynı sıkıntı devam ediyor.
@Mustafa Alp Demirci Bunun üzerine Mustafa da sol bek alınmayacağını söyler bence reis yavBerkan geri geldiğine göre OS alınmaz, zaten kimseyi yollayamayiz gibi. İnşallah ndombele performans arttırır
bu iskenderın forum ömrü kac gun olurBana göre sen de Gs li değilsin böyle bakarsak