Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Hayırdır erden timura mı dikleniyonSatis konusunda belki 30 senedir rezaletiz
bunu acilen cozmek lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır erden timura mı dikleniyonSatis konusunda belki 30 senedir rezaletiz
bunu acilen cozmek lazim
Algılara kapılıp yönetime kalkışma
Aslında en önemli faktör gönderdiğimiz oyuncuların performansları Marcao geçen sene Avrupa ligini kazanırken büyük rol oynasa muhtemelen Nelsson için kapımızda yatan en az 10 tane kulüp olurdu.
Geriside arkadan dolaşılan yollar ama o yüzden ilk hedefimiz giden oyuncuların başarısı olmalı Zaniolo + Yunus giderse 1 sene sonra Tete'den biraz verim alsak bile kapımızı direk çalarlar.
Doğrudur zaten 2 yol var ya gönderilen oyuncuların başarısı ya da menajerlerin cebini doldurup satmak 3. alternatif yok.orasi oylede, bir arkadasim ahmet bulutun yegenine iyi taniyor.
sordurdum, ifb nasil copleri kolay satiyor diye, cevabi suydu
koc menajerleri ciddi prim veriyormus, misal X oyuncusu satarasan sana 500.000 para o tarz
Doğrudur zaten 2 yol var ya gönderilen oyuncuların başarısı ya da menajerlerin cebini doldurup satmak 3. alternatif yok.
Onana'yı işte öyle paketlediler performansa baksa kimse almazdı.simdi ben menajer olsam, baskan deseki X sat sana 500.000 euro nakit para, kopek gibi satmaya calisir.
Onana'yı işte öyle paketlediler performansa baksa kimse almazdı.
Kendileri ödüyo olm o paraları ne menajeri ne primi
Muriqi eljif szalai falan o paraların ödenmesinin imkanı yok
O maçta beğenmediysen hiç beğenmezsin iki senedir böyle zaten. Sakatlıklardan dolayı kendini acayip sakınıyorAtalantayi izledim ya dağa taşa orta açıyordu temposu da düşmüş baya.Durarak oynamaya başlamış. 70de falan girmisti sanirim
Hayatımda maçkoliğe girmedimTam bir maçkolik tayfa yorumu
buyur ahbfield
kime alıcaz