Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kötü tercihler yaptık adam akıllı 2 orta saha ile bu takım level atlardı neyse sağlık olsun hala o hamleyi yapma şansımız var pes etmek yok kaybedilmiş bir şey yok rakip bize 3 puan önde gelse bile kazandığımız zaman şmpiyonuz kimse pes etmesin!!!

Ndombele oliviera gönder 1 tane defansı olan driplingli orta saha ve 10 no birde yerli sol bek. Alın su adamları.

Bitiriciliği berbat olan oyuncularımız yüzünden hem şl hem lig gitti. Skorer adamlar alın diye yırttı bu taraftar kendini. Kalenin önünden sürekli tribüne vuran adamlarla nereye varabiliriz. Biz iyi futbol oynuyoruz pozisyonları bitiremiyoruz sadece
İyi futbol oynamıyoruz; esas sorun burada ve bugünden yarına düzelebileceği konusunda da pek iyimser olamıyorum...

Kerem solda Rashica sağda > Zaha + Tete transferleri yazın şu ikisini alana kadar Rashica için uğraşsaymışız en azından Keremin sol kanadını bozup dengesini bozmazmışız.

Takımda Barış hariç çizgi oyuncusu yok oyun sıkışıyor kontraya dahi çıkamıyoruz. Sene başından beri sağ çizgi bomboş Alanyaspor maçında Barış sağ kanat oynamıştı o çizgiyi yıka yıka geçmişti.

Yine bir çok üyemizi kaybetmişiz bugün.
Hakem bozuntularına küfür edenlere ceza verildiyse bizim yönetimin de kulübün yönetimden bir farkı yoktur.

Yine bir çok üyemizi kaybetmişiz bugün.
Hakem bozuntularına küfür edenlere ceza verildiyse bizim yönetimin de kulübün yönetimden bir farkı yoktur.

Maç sırasında bu yüzden uzak durmaya çalışıyorum muhtemelen maçlarda forumda olsam her hafta cezalı duruma düşerdim.

Şu hakem demeye bin şahit isteyen şahısa küfür etmemek mümkün değil.

İyi futbol oynamıyoruz; esas sorun burada ve bugünden yarına düzelebileceği konusunda da pek iyimser olamıyorum...
Kötü futbol oynadığımızı düşünmüyorum. Son pas ve bitiricilik kötü ve bu tamamen hücum 4 lüsünün kadro mühendisliğinin yanlış yapılması ve hepsinin kötü oynaması ile alakalı

Hakem standartlari azcık normal olsa şu an en az 6-7 puan farkla ondeydik..Yav karagumruk maçında maç 1-1 ken kaleye giden topu kesti elle samet akaydın 2 dk var i dinleyip penaltı vermedi adamlar.Ilk hafta tadic in 3 hafta a.gucu maçında osayi nin son dk penaltıları verilmedi bizim maçta djiku nün icardi ye yaptığı penaltı ve kırmızı verilmedi.Hatay maçında son dk icardi ye verilmeyen penaltı falan hepsini toplayın bakalım kaç puan yapıyor...Bu biz ne oynuyoruzkiciler neyin kafasını yaşıyor...

Saha içinde tabii ki sorunlarımız var..Bir düzgün orta saha mertens in bölgesine de diri bir oyuncu alsaydık zaten hiçbir sorunumuz kalmayacaktı bu hamleleri neden net bir şekilde yapmadık akıl alır gibi değil...Hala bunu yapma şansımız var bu transfer döneminde..

Ayrica kerem olduğu müddetçe bu takımın kabızlığı devam edecek..Çünkü bu adam hücumda verimsiz bir oyuncu..Basketbolda 30 sayı atarsın ama bazısı 15 top kullanıp atar bazısı 30 topta atar kerem de böyle bir oyuncu..Sezon bittiğinde bi bakarsın 10 gol atmış fakat 10 katı pozisyonunda içine etmiş.Bu kadar hücum verimi düşük bir oyuncun varsa ve her ne kadar oyun içi katkısı iyi olsa da mertens gibi skor yapmayan bir forvet arkan varsa forvetinin sürekli şapkadan tavşan çıkarmasını beklersin..Mertens de geldiğinden beri sadece 7 lig golü atmış mesela çok çok az..

Bizim hücum işini 1-2 doğru ve radikal hamleyle çözmemiz lazım.. Çözemezsek her rakibi surekli maçın içinde tutar bir kaza kurşunu ya da bir operasyonla maçı verirsin..karagumruk maçında serdar dursun sayesinde yırttık,bjk 1 saat 10 kişi oynadık son dakikada rosier ayağını uzatsa o maç da gitmişti,geçen hafta konya bile 2.yarida az daha öne geçiyordu çünkü atamıyoruz,kopartamiyoruz..

Kötü futbol oynadığımızı düşünmüyorum. Son pas ve bitiricilik kötü ve bu tamamen hücum 4 lüsünün kadro mühendisliğinin yanlış yapılması ve hepsinin kötü oynaması ile alakalı
Az önce bir yorumcunun sözlerini okudum;

"Halil, Mertens, Kerem ve Zaha toplam 14 ikili mücadele kazanıp 32 tane kaybetmiş. İkili mücadelelerde de bugün rakibinden geride kaldı. Bu isimlerin kaybettiği her top Galatasaray'ın daha çok geriye koşması anlamına geliyor."...

Önde oynayan dörtlü topu tutamıyor, pas yapamıyor, ikili mücadele kazanamıyor. Defansif katkıları oyun yapıları itibariyle hep sınırlı zaten...Peki, bu adamlar neyi iyi yapıyor da iyi futbol oynamış oluyoruz sence?..Rakip takımlar işi çözdü; meşhur ''Ön alan baskısı'', hücuma dönük oyuncuların bu yetersizlikleri nedeniyle rakipten çok bizim oyuncuları yoruyor. Dikkat edersen istisnasız her maç belli dakikadan sonra rakip takım bizden daha akıcı ve etkili pas yapıyor; hep kaçırıyorlardı, bugün attılar. Alanya maçı dışında rakibe net üstünlük kurduğumuz tek maç yok....

Bu sene yapılan tonla transferde Günay, Sanchez ve fazla süre bulmayan Eyüp'ü dışarıda tutuyorum diğerleri Kaan + Barış'ın tırnakları dahi olamazlar.

Abdülkerim sağ kanada geçti tehlikeli atak yapmaya başladık.
Bu 8-9 oyuncunun durumu ne
kim ne zaman gelecek
kim oynamak istemiyor
kim gercekten sakat

bunlarin hepsi aciklanmali artik. sag bek turap, sol bek kazimcan, forvet halil'le sezon mezon bitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt