Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübün haklarını savunmayanlar boşuna transfer yapıp gelecek yönetimleri borç altında bırakmasınlar.

Can Uzun’u alsak dertlerimizin çoğunu çözer gibi

Gelmez. Cocuk zeki yönetiliyor gibi geliyor bana. Yazin isteyenleri vardi, Nürnberg'de garanti oynama sansim var diye gitmedi bir yere. O dönem konusulan rakamlar 2-3 milyon € du. Simdi Nürnberg 10 milyondan asya satmayi düsünmüyormus. O cocuk Türkiye'ye gelmez.

Gelmez. Cocuk zeki yönetiliyor gibi geliyor bana. Yazin isteyenleri vardi, Nürnberg'de garanti oynama sansim var diye gitmedi bir yere. O dönem konusulan rakamlar 2-3 milyon € du. Simdi Nürnberg 10 milyondan asya satmayi düsünmüyormus. O cocuk Türkiye'ye gelmez.
10m euroya değecek bir yatırım. Szymanski tarzı. 2 ayağı da etkili çok hareketli yaşı da çok genç. Ama tabi ikna kısmı zor

Bırakın transferi mransferi. Bugünden itibaren türkiyedeki herhangi bir spor organizasyonuyla bağımı kopardım. Ne zaman insanları aptal yerine koymayı bırakırlar o zaman takip ederim

Ha birde orta saha yada kanat aliyorsak, oraya adam gibi bitirici birini getirsinler. Icardi haric iyi bitirici yok resmen kadroda. Sikeciler ile xG farkimiz 8,5, onlarin 48,1 bizim 39,6 gol beklentisi var, ama tabloya bakarsak adamlar 56 biz 36 gol atmissiz. Kötü rakamlar.

hala ilgileniyoruz, listeye girdi gibi haberler var.

transfer dönemi acildi. her sene ayni terane maalesef. 3 aydir sol bek ve orta saha dillendiriliyor.

imza atan yok, ismi gecen yok. hoca ve bir avuc futbolcu kaldi elimizde.

Ne transferi ya? Lig bitmiş gitmiş. Hakkımızı savunun önce. Maçın ardından bas bas bağırıp ne oluyor lan diyeceğiniz yine yarına bıraktınız. Yazık vallahi.

Butun aksilikler ust uste geldi. Tam icardi yuz sakatligi yuzunden dinlendirilecek derken ayni zamanda bakambu afrika kupasina gitti kaldik halil ahrazina. Solbek yok diyorduk bay iyi idare ederken cezali duruma dustu, boey cezaliydi kaan yerini iyi doldurdu. Boeyin cezasi bitti busefer sakatligi cikti, neyse kaan var dedik oda sakatlandi

Maclarda kaleyi zor buluyoruz, bulan sutlarda direkten dönuyor

Hakemler zaten dogruyor her mac

Bu sene o sene degil galiba. Febeyi şampiyon yapacaklar. Bosuna transfere gerek yok. 2cilik garanti zaten. Yazin yapariz transferleri, eldekileri kullanalim derim

Şampiyon olacağımıza dair herkesle iddiaya girerim o kadar eminim . Tek derdim gruptan çıkabilirdik ligde de 4 5 puan önde olabilirdik şu an . Kalite olarak hâlâ çok üzerindeyiz fenerin

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt