- 6 Eylül 2014
- 93.326
- 64.216
- 4.608
Davinson sanchez ne sakatlığı yaşıyor bilen var mı. Yönetim zaten hiçbir açıklama yapmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tier 3Tweeti embed edemedim biri eklesin Plettigoal Tier 1 olmalı Skysports
Kaan götürmez mi orayı rdas?sağ bek bakmak lazım!
Derbi son maç değil o yüzden bu mümkün değil diye biliyorum. Sezonun son maçı olsaydı derbi olabilirdi öyle bir ihtimal. Ankaragücü maçında da mesela şampiyonluk garantilendi ama orada almadık.detayını bilmiyorum fakat beni en cok ürküten şey fenerin sampiyonlugu degil bizim sahamızda kupa kaldırma olasılıgı böyle birşeyi yaşamak olabilecek en büyük trajedi tabi taraftara,yönetimin çok şeyinde oldugunu sanmıyorum erden harici
Geçen seneki kadroya koyacak olsaydık 4-4-2 üzerine kurulmuş düzende isterdim sağda Rashica solda Kerem ama bu seneki kadroya mümkün değil istemem çünkü koşmayan adamı kapatacak oyuncular yok.gizliden bir talisca bombasi gelirmi
Kopenhag maçında adale sakatlığı tekrarladı olan bu belkide biraz daha ilerlemiştir şimdiyse tedbirli davranıyorlar.Davinson sanchez ne sakatlığı yaşıyor bilen var mı. Yönetim zaten hiçbir açıklama yapmiyor
Bunların derbiden sonra konya maçı var galiba son maç o da deplasman yani bunlar garantilemis gelirlerse kupayı bizim statta isterler ,kafam karıştı aslında sezon başı bahsedilmisti bu ihtimalden net bilen birisi yazar zaten umarım yoktur böyle bir ihtimal yoksa ortada ne Okan Hoca kalır ne yönetim kalirDerbi son maç değil o yüzden bu mümkün değil diye biliyorum. Sezonun son maçı olsaydı derbi olabilirdi öyle bir ihtimal. Ankaragücü maçında da mesela şampiyonluk garantilendi ama orada almadık.
Her maç dk 90 götürmezKaan götürmez mi orayı rdas?
Bir de bu konu var , madem bu adam sakat , neden çıkıp " ne sakati kim sakat , Okan hocaya sorun ?" Diyor.Kopenhag maçında adale sakatlığı tekrarladı olan bu belkide biraz daha ilerlemiştir şimdiyse tedbirli davranıyorlar.
Bildiğim şampiyonluğu garantilediğin maçtan sonraki ilk iç saha maçında kupayı veriyorlar. Eğer son maç ve sahadaki 2 takımdan biri şampiyon olacak şekilde değilse. Bizim Fener sahasında kupayı almamızın sebebi de orada son maç olması ve sahadaki 2 takımdan birinin kesinin şampiyon olacak olması sebebiyle Fener tarafının kupayı stada getirilmesini istemeseydi. Yoksa orada kupa kazanana sonra verilsin teklifi vardı ama o zaman Fener 2. başkanı Nihat Özdemir kupa tabi ki stada gelecek diye açıklaması vardı.detayını bilmiyorum fakat beni en cok ürküten şey fenerin sampiyonlugu degil bizim sahamızda kupa kaldırma olasılıgı böyle birşeyi yaşamak olabilecek en büyük trajedi tabi taraftara,yönetimin çok şeyinde oldugunu sanmıyorum erden harici
Orada esprisine demiştir sakat olmasa bugün oynardı en kötü 80'de sahaya atılır 5'li defans gibi oynardık.Bir de bu konu var , madem bu adam sakat , neden çıkıp " ne sakati kim sakat , Okan hocaya sorun ?" Diyor.
Yanlıs çeviri oBir de bu konu var , madem bu adam sakat , neden çıkıp " ne sakati kim sakat , Okan hocaya sorun ?" Diyor.
Yok öyle bir ihtimal kupa son maçta verilir ya da şampiyon olan takım kendi sahasında kaldırmak ister.Bunların derbiden sonra konya maçı var galiba son maç o da deplasman yani bunlar garantilemis gelirlerse kupayı bizim statta isterler ,kafam karıştı aslında sezon başı bahsedilmisti bu ihtimalden net bilen birisi yazar zaten umarım yoktur böyle bir ihtimal yoksa ortada ne Okan Hoca kalır ne yönetim kalir
Doğru hatırlıyorsunuz şampiyonluğu ilan ettikten sonraki maç anca izin veriyorlar o da iç sahadaki maç bizim maçtan önce ilan etseler bile stada getiremiyorlar pek sorun çıkacağını sanmıyorum.Bildiğim şampiyonluğu garantilediğin maçtan sonraki ilk iç saha maçında kupayı veriyorlar. Eğer son maç ve sahadaki 2 takımdan biri şampiyon olacak şekilde değilse. Bizim Fener sahasında kupayı almamızın sebebi de orada son maç olması ve sahadaki 2 takımdan birinin kesinin şampiyon olacak olması sebebiyle Fener tarafının kupayı stada getirilmesini istemeseydi. Yoksa orada kupa kazanana sonra verilsin teklifi vardı ama o zaman Fener 2. başkanı Nihat Özdemir kupa tabi ki stada gelecek diye açıklaması vardı.
Kafana göre öyle istenebileceğini sanmıyorum. O zaman ligler bittikten sonra alırlar. Bizim orada almamızın sebebi dediğim gibi Fener tarafının o zaman kupayı özellikle stada gelmesini istemesiydi eğer öyle bir talep yapmasalardı biz de o an almayacaktık mesela kupayı ve 2 takımından biri şampiyon olacaktı.Bunların derbiden sonra konya maçı var galiba son maç o da deplasman yani bunlar garantilemis gelirlerse kupayı bizim statta isterler ,kafam karıştı aslında sezon başı bahsedilmisti bu ihtimalden net bilen birisi yazar zaten umarım yoktur böyle bir ihtimal yoksa ortada ne Okan Hoca kalır ne yönetim kalir