Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
detayını bilmiyorum fakat beni en cok ürküten şey fenerin sampiyonlugu degil bizim sahamızda kupa kaldırma olasılıgı böyle birşeyi yaşamak olabilecek en büyük trajedi tabi taraftara,yönetimin çok şeyinde oldugunu sanmıyorum erden harici
Derbi son maç değil o yüzden bu mümkün değil diye biliyorum. Sezonun son maçı olsaydı derbi olabilirdi öyle bir ihtimal. Ankaragücü maçında da mesela şampiyonluk garantilendi ama orada almadık.

Derbi son maç değil o yüzden bu mümkün değil diye biliyorum. Sezonun son maçı olsaydı derbi olabilirdi öyle bir ihtimal. Ankaragücü maçında da mesela şampiyonluk garantilendi ama orada almadık.
Bunların derbiden sonra konya maçı var galiba son maç o da deplasman yani bunlar garantilemis gelirlerse kupayı bizim statta isterler ,kafam karıştı aslında sezon başı bahsedilmisti bu ihtimalden net bilen birisi yazar zaten umarım yoktur böyle bir ihtimal yoksa ortada ne Okan Hoca kalır ne yönetim kalir

detayını bilmiyorum fakat beni en cok ürküten şey fenerin sampiyonlugu degil bizim sahamızda kupa kaldırma olasılıgı böyle birşeyi yaşamak olabilecek en büyük trajedi tabi taraftara,yönetimin çok şeyinde oldugunu sanmıyorum erden harici
Bildiğim şampiyonluğu garantilediğin maçtan sonraki ilk iç saha maçında kupayı veriyorlar. Eğer son maç ve sahadaki 2 takımdan biri şampiyon olacak şekilde değilse. Bizim Fener sahasında kupayı almamızın sebebi de orada son maç olması ve sahadaki 2 takımdan birinin kesinin şampiyon olacak olması sebebiyle Fener tarafının kupayı stada getirilmesini istemeseydi. Yoksa orada kupa kazanana sonra verilsin teklifi vardı ama o zaman Fener 2. başkanı Nihat Özdemir kupa tabi ki stada gelecek diye açıklaması vardı.

Bunların derbiden sonra konya maçı var galiba son maç o da deplasman yani bunlar garantilemis gelirlerse kupayı bizim statta isterler ,kafam karıştı aslında sezon başı bahsedilmisti bu ihtimalden net bilen birisi yazar zaten umarım yoktur böyle bir ihtimal yoksa ortada ne Okan Hoca kalır ne yönetim kalir
Yok öyle bir ihtimal kupa son maçta verilir ya da şampiyon olan takım kendi sahasında kaldırmak ister.

Bildiğim şampiyonluğu garantilediğin maçtan sonraki ilk iç saha maçında kupayı veriyorlar. Eğer son maç ve sahadaki 2 takımdan biri şampiyon olacak şekilde değilse. Bizim Fener sahasında kupayı almamızın sebebi de orada son maç olması ve sahadaki 2 takımdan birinin kesinin şampiyon olacak olması sebebiyle Fener tarafının kupayı stada getirilmesini istemeseydi. Yoksa orada kupa kazanana sonra verilsin teklifi vardı ama o zaman Fener 2. başkanı Nihat Özdemir kupa tabi ki stada gelecek diye açıklaması vardı.
Doğru hatırlıyorsunuz şampiyonluğu ilan ettikten sonraki maç anca izin veriyorlar o da iç sahadaki maç bizim maçtan önce ilan etseler bile stada getiremiyorlar pek sorun çıkacağını sanmıyorum.

Hakem konusundan bağımsız olarak şunu göz ardı etmemeliyiz ki Fener geçen seneye göre kadro kalitesini oldukça yukarıya çekmiş durumda. Tamamen kısa vadede başarı hedefiyle bir kadro kurdular ve Krunic-Bonucci eklemeleriyle de son eksiklerini iyisiyle kötüsüyle kapattılar. Bize göre daha istikrarlı ve ideal bir 11 kullanıyorlar ve en büyük avantajı buradan alıyorlar. Hakemlerin yaptıkları elbette kabullenilmemeli ama eksikleri de görmek lazım. Çok iyi bir transfer dönemine ve istikrarlı bir kadro yapısını ihtiyacımız var, Sol bek, orta saha ve 10 numara hamleleri kesinlikle gelmeli. Ndombele'ye Ziyech'e Oliveira'ya vs güvenerek sezona devam etmemizi ideal bulmuyorum daha net ve istikrarlı katkıya ihtiyacımız var.

Son düzenleme:
Kafana göre öyle istenebileceğini sanmıyorum. O zaman ligler bittikten sonra alırlar. Bizim orada almamızın sebebi dediğim gibi Fener tarafının o zaman kupayı özellikle stada gelmesini istemesiydi eğer öyle bir talep yapmasalardı biz de o an almayacaktık mesela kupayı ve 2 takımından biri şampiyon olacaktı.

Davinson’un ayağı kopsa şimdiye iyileşirdi. Neyi var bu adamın? 2-3 haftaya döner deniyordu 2 ay oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt