Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Canlı yayında, Orel Mangala için kiralama teklifi yapmışız dün ama kabul etmeyi düsünmüyorlarmış cünkü satmak istiyorlarmış. Tabi durumlar değişebilir ama şuan satmayı düsünüyorlar dedi.

Sacha Boey için PSG görüşmesi yok, Bayern için Mukiele olmazsa olabilir scoutları izlemiş Boey'i öyle dedi.
Seko Fofana'nın Al Nassr'dan ayrılacağını düşünmüyor.

Yaz transferlerinde kimlerin emeği varsa ağır zıötılar.Okan hoca da erden tğmurda ya da herhangi biri kim varsa .Angelino ziywch ndombele zaha tete güya bonservis yok ama bonservis parasına maaşları var.Bş de övünerek paramız yoktu kimseye söylemedik ona rağmen bunlarınaldık demezler mi.Ver yüksek maaş Cl vitrinini getir geçmişin isimli şuanın ölü adamlarını.Ha kumardı girdik dersin ama alınanların hepsi kumar bunkadar adam alınır mı.Sanchez İcardi Kaan Ayhan hadi demirbay bi nebze.Gerisi fos .Kadroyu korudukça da başarı lafı bile çok gerçekçi değil.Nelsona boeye iyi teklif gelmedi.Yarım yamalak teklif gelen Berkan yunus gibi iki yerliyi postaladık.Üstüne dübua yı Başak’a yalvar yakar verdik.Zanioloyu opsiyonla verene kadar akla karayı seçtik.Hoca son ana kadar radchşa deyip durdu onu almadık koskoca ziyech ve teteyi aldık deyip mutlu olduk.Geçen seneden daha kötü oynadık.
İcardi formsuz en büyük kurtarıcıları da bu oldu Hoca ve yönetimin.Yoksa hoca hazır olmayan leşleri doldurdular der yönetim ben aldım dünya yıldızlarını geçen senenin sihirbazı şcardiyi ama hoca oynayamadı der dururdu.
Devre arası pra harcanmayacaksa bilin ki şampiyonluktan umut kesilmiş.Rokun dediği gibi olmuş bitmiş herşey

ortalama 2 saatte bir kenetlenmemiz isteniyor ama kenetlenirken yine sagda solda elalemin transfer haberlerini görüyoruz. listesini cok önceden hazirlayip görüsmeleri yapan kulüpler transferleri bitirmeye basladi. ya tüm transferler ayni anda kisa süre icinde duyurulacak ya da simdiye kadar hic bir sey yapilmadi. bakalim hangisi.

Galatasaray, Orel Mangala'yı bonservisi ile transfer etmek istiyor ancak Nottingham Forest sadece kiralık tekliflere açık.

(@FabrizioRomano)

Canlı yayında, Orel Mangala için kiralama teklifi yapmışız dün ama kabul etmeyi düsünmüyorlarmış cünkü satmak istiyorlarmış. Tabi durumlar değişebilir ama şuan satmayı düsünüyorlar dedi.

Sacha Boey için PSG görüşmesi yok, Bayern için Mukiele olmazsa olabilir scoutları izlemiş Boey'i öyle dedi.
:danyal:

Transfer falan zerre umrumda değil canım aşırı sıkkın şu feneri sürüm süründüğünü görmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt