Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino durumu netleşmeli artık eğer takımda kalacaksa kullanmak lazım, Kadroda yabancı sınırı sorunu da yok bu aralar zaten. Angelino kalırsa sol beke gerek yok bu arada Barış ve Kazımcan rotasyonda yeter.

ben de çok özledim. Getirebilir misin o nu da?
yeah-no-nope.gif

8 milyon konusunda %100 haklısın.Asla verilmez .Zaten veremezdik .Yalnız Rashica gibi topa vurabilen oyuncumuz yok ona üzülüyorum.
Bu işin babası da mertebe o da koşsun diye sahada. Bu kulüpte oyun namına olanlara benim aklım ermiyor artık

Abdulkadir'i açıkçası isterim Trabzonspor'un sisteminde uymuyor ama bizde pres futbolu ve rakip kaleye en hızlı şekilde gideceksek ciddi anlamda güç katar.

Vasatsever galatasaraylılar kına yakabilir erden timur transfer konusunda elini çekmiş

X de bir beyinsiz liseli gk üyesi gs midstjölerin rashicaların takımı neyimize zahalar ziyechler diye yazmışdı

el birliği ile fbyi şampiyon yaptınız!!!!

erden timura yapmadığınız kalmadı!!!! nankörler!!!!
Eşi hasta diye aktif olarak o uğraşmıyor. Elini çekti diyemeyiz.

Yazın 3 ay uyumadan uğraştı da noldu gerçi, tek suçlu kendisi oldu.

eskiden scoutlarımız çok iyi oyuncular bulurdu uzun süredir bunu göremiyoruz sürekli isimli oyunculara yönelme olayından vazgeçilmeli potansiyeli yüksek oyuncular bulunmalı.

Angelino durumu netleşmeli artık eğer takımda kalacaksa kullanmak lazım, Kadroda yabancı sınırı sorunu da yok bu aralar zaten. Angelino kalırsa sol beke gerek yok bu arada Barış ve Kazımcan rotasyonda yeter.
Sevgili Can ciddimisin?Angelinho lu Avrupa maçlarında sol tarafin otobana döndüğünü ne çabuk unuttuk.Herhalde Zahayi satıp solacik oynatalım mı demek istedin:) .Bence Angelinho defteri kapandi.Acilmamacasina.

Diyelim, bir şekilde anlaşıldı ve maç sayısında yahut opsiyon bedelinde indirime gidildi, Barış yerine yine tercih edilecek mi Angelino? Çünkü Barış ile çok farklı oyun tarzına sahip bir isim. Bu durumda sezon sonuna kadar sol bek için 1 numaralı isim Barış diyebiliriz bu şartlar altında, şahsi fikrim. Elbette bir varsayım bu dediğim.

Diyelim, bir şekilde anlaşıldı ve maç sayısında yahut opsiyon bedelinde indirime gidildi, Barış yerine yine tercih edilecek mi Angelino? Çünkü Barış ile çok farklı oyun tarzına sahip bir isim. Bu durumda sezon sonuna kadar sol bek için 1 numaralı isim Barış diyebiliriz bu şartlar altında, şahsi fikrim. Elbette bir varsayım bu dediğim.

Angelino oynar bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt