Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.780
- 36.317
- 3.638
İcardi ve Kaan'ında bu sezon bonservisi alındı.Takımı düzenli olarak taşıyanlar yeni transferler değil ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi ve Kaan'ında bu sezon bonservisi alındı.Takımı düzenli olarak taşıyanlar yeni transferler değil ama
Kaan'ın opsiyon zorunluydu fakat Icardi transferi o günün şartlarında ciddi başarıdır onu da yeni bir transfer olarak saymazsak geriye Sanchez kalıyor gerisi tamamen başarısızlık o da önceki sayfalarda konuşulduğu gibi Nelsson varken ne kadar gerekliydi tartışılır.İcardi ve Kaan'ında bu sezon bonservisi alındı.
Icardi ve Kaan yeni transfer sayılmaz. Hatta Kaan'ın kiralık opsiyonu zorunluydu alacağımız belliydi.İcardi ve Kaan'ında bu sezon bonservisi alındı.
Nasıl sayılmaz transfer bütçesinin büyük bölümü İcardi için harcandı sonuçta. Onun tranferini yapmasaydın diğer mevkilerde ekonomik olarak elin daha rahat olabilirdi. Ha İcardi kalmalıydı ve bunu becerdi Erden Timur.Icardi ve Kaan yeni transfer sayılmaz. Hatta Kaan'ın kiralık opsiyonu zorunluydu alacağımız belliydi.
Net katkı verenler -> Bonservisleri alınan Icardi, Kaan Ayhan, Zaha / Kısmen katkı verenler Ziyech.İstediğin kadar eski yorumlarıma da bakabilirsin renkdaş. Ben de herkes gibi çok sevindim transferlere, şu an yangın falan da yapmıyorum. Sadece esas eksiğimiz olan bölgelere transfer yapmayıp, diğer bölgelere gereksiz bir çok transfer yaptığımızı dile getiriyorum. Bu arada en iyi lig başlangıcını yapmışız diyorsun sanki bunda en büyük payın geçtiğimiz transfer dönemi olduğunu söyler gibi, Zaha harici hangisi tabela yapmış yeni transferlerden? Onunla birlikte Davinson harici hangisi net katkı vermiş?
Zaha'yı ve Kerem D.'yi tamamiyle başarısızlık saymam. Çünkü 0 katkı da değiller tabi özellikle Zaha beklenen değil ama hiç katkı vermemiş gibi de davranmaya gerek yok. Asıl patlayan transferler Angelingo, Ndombele, Tete ve Zıyech(sakatlık durumu). Tete'yi üst üste 4-5 maç oynatsak katkı vereceğini düşünüyorum ve yaşı gereği sabır gösterilebilir ama diğer 3'ü asıl yanıltan olaylar özellikle Angelinho ondan beklediğimiz katkı olsaydı çok daha rahattık.Kaan'ın opsiyon zorunluydu fakat Icardi transferi o günün şartlarında ciddi başarıdır onu da yeni bir transfer olarak saymazsak geriye Sanchez kalıyor gerisi tamamen başarısızlık o da önceki sayfalarda konuşulduğu gibi Nelsson varken ne kadar gerekliydi tartışılır.
Demirbay Kasım ayının sonuna kadar kötüydü Aralık ve Ocak aylarında iyi ama genele bakarsak toparlaması zaman aldı ama bundan sonra daha fazla katkı verecektirZaha'yı ve Kerem D.'yi tamamiyle başarısızlık saymam. Çünkü 0 katkı da değiller tabi özellikle Zaha beklenen değil ama hiç katkı vermemiş gibi de davranmaya gerek yok. Asıl patlayan transferler Angelingo, Ndombele, Tete ve Zıyech(sakatlık durumu). Tete'yi üst üste 4-5 maç oynatsak katkı vereceğini düşünüyorum ve yaşı gereği sabır gösterilebilir ama diğer 3'ü asıl yanıltan olaylar özellikle Angelinho ondan beklediğimiz katkı olsaydı çok daha rahattık.
Evet acayip katkı verdi sivas maçında amatör topcunun yapmayacağı hatayla bizi 2 puandan etti.iki keremde bu takıma zarar veriyor.Biri kale ağzından gol atmayarak ve olur olmaz yerde top kaptirarak takımın modunu düşürüyor. Yaşlı olansa girdiği hiçbir ikili mucadelede başarılı olamıyor.Demirbay Kasım ayının sonuna kadar kötüydü Aralık ve Ocak aylarında iyi ama genele bakarsak toparlaması zaman aldı ama bundan sonra daha fazla katkı verecektir
Fakat Zaha için o kadar umutlu değilim skor olarak öne geçtiğimiz maçlarda bile hızı kalmamış fişi çekmemiz gereken noktalarda tam tersi takımı sürekli yavaşlatıyor.
Zaha'nın beklentinin uzağında kaldığına katılıyorum sadece 0 katkı da vermedi verdiği bir katkı var. Hızı kalmamıştan ziyade Zaha kontra oynayan bir takımdan geldi ve kampta yapamadı o yüzden adaptasyonu uzun sürüyor bence.Demirbay Kasım ayının sonuna kadar kötüydü Aralık ve Ocak aylarında iyi ama genele bakarsak toparlaması zaman aldı ama bundan sonra daha fazla katkı verecektir
Fakat Zaha için o kadar umutlu değilim skor olarak öne geçtiğimiz maçlarda bile hızı kalmamış fişi çekmemiz gereken noktalarda tam tersi takımı sürekli yavaşlatıyor.
İlk yarısında kötü ve rezalet oynadığını çıkması gerektiğini Sivasspor maçından sonra zaten belirtmiştim genel olarak son haftalarda iyiydi ortalamaya vurduğun zaman iyi oluyor son 4-5 maç iyi 1 maç kötüyse ortalaması iyidir.Evet acayip katkı verdi sivas maçında amatör topcunun yapmayacağı hatayla bizi 2 puandan etti.iki keremde bu takıma zarar veriyor.Biri kale ağzından gol atmayarak ve olur olmaz yerde top kaptirarak takımın modunu düşürüyor. Yaşlı olansa girdiği hiçbir ikili mucadelede başarılı olamıyor.
Umarım toparlar seneye şampiyonlar liginde olamazsak alınmalarının bir amacı kalmayacak.Zaha'nın beklentinin uzağında kaldığına katılıyorum sadece 0 katkı da vermedi verdiği bir katkı var. Hızı kalmamıştan ziyade Zaha kontra oynayan bir takımdan geldi ve kampta yapamadı o yüzden adaptasyonu uzun sürüyor bence.
Icardi için harcanacak para geçen sezon belliydi. Hal böyleyken devre arası Zaniolo kumarını niye oynadık. Zaniolo'yu almasak tam Icardilik bütçe açılıyordu. Yine iş yanlış transfere çıkıyor her türlüNasıl sayılmaz transfer bütçesinin büyük bölümü İcardi için harcandı sonuçta. Onun tranferini yapmasaydın diğer mevkilerde ekonomik olarak elin daha rahat olabilirdi. Ha İcardi kalmalıydı ve bunu becerdi Erden Timur.
yanına eyüp aydın alındı
hiç denedinmi?!
skoru almışsın sok bi görelim
olmuyorsa bizde onay verirdik
yok olmaaaz
mesela sanchez orjinal 6 no
bi denedinmi???
yoook olmaaaaz
yahu herşeyi geçtim ocak ayına geldik
70de geberen tek takım biziz sanki bi biz transferleri geç bitirdik!!!!
icardiyi her maç 90 dakika oynattı antremana çıkmayan adamı
ben aynı takımda olsam zoruma gider
onun umrunda olmadı başka topçuların ne düşündüğü
şuraya daha bin tane hata sayarım
Evette 6.5 milyon Euro asla vede kata etmez.