Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.132
- 101.346
- 5.238
Gomis i de mi çağırsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray, Bayern Münih'in Sacha Boey için yaptığı kiralama önerisini reddetti.
Sarı-kırmızılı kulüp, Boey için 25 milyon euro istedi. [
Milliyet/Nevzat Dindar]niye 35 degilde 25? ne var bu 25de?Galatasaray, Bayern Münih'in Sacha Boey için yaptığı kiralama önerisini reddetti.
Milliyet/Nevzat Dindar]
Hem Bakasetas’tan daha iyisi lazım diyorsun hem 73 saattir transfer yok diyorsun. Bakasetas her sene 10 gol 10 asist yapan adam, daha iyisini tak diye nasıl alacağız? Daha iyisi demek düzenli oynayan daha üst seviye adam demek, bu da 15 milyon euro demek en az.Ben tüm bütçenin 10 numaraya harcanma taraftarıyım Bakasetas'a bende soğuk değilim ama daha iyisi lazım. Torreira-Berkan yapılı ön alan presini tavan yaptırabiliriz Torreira olmadığı zaman Berkan - Kaan yine bir denge sağlarız ama 10 numara olmazsa yaratıcılık kalmıyor.
Kiralik oyuncu istiyorsaniz ali turapi verelim. Utanmiyormusunuz koca bayern münchen siniz kiralik oyuncu istrmeyeGalatasaray, Bayern Münih'in Sacha Boey için yaptığı kiralama önerisini reddetti.
Milliyet/Nevzat Dindar]
Geçen seneki kadro bu fikstürde 15 puan falan kaybederdi üstüne ŞLde sonuncu olurdu.Herkesin atladığı şöyle bir konu da var. Geçen sezon oynadığımız toplam maç sayısına, bu sezon daha Ocak'ta ulaştık. Çok daha yoğun bir tempo var. Geçen seneki kadro bu fikstürde nasıl performans verirdi merak konusu.
tek hakkın olsa hücuma yönelik os mi alırdın sol bek miGeçen seneki kadro bu fikstürde 15 puan falan kaybederdi üstüne ŞLde sonuncu olurdu.
Geçen seneki kadronun şimdikinden daha iyi olduğu tek nokta takımdaşlık. Evimizde İstanbulspor’u bile zor yeniyorduk.
Neyse ya mevzu kadro değil, bu da er ya da geç görülecek. 3 ayda oyuncu silme kafasıyla en sonunda çok ciddi patlayacağız.
Ofansif orta saha alırdım ama kaliteli bir adamı makul fiyata alabileceğimizi pek sanmıyorum.tek hakkın olsa hücuma yönelik os mi alırdın sol bek mi
özellikle son cümlene %100 katılıyorum ancak tek bir oyuncu için istisnai bir sorum olacak ustat. tete hakkında ne düşünüyorsun? yani sabredilirse sence kazanılabilitesi olan bir potansiyel gördün mü?Geçen seneki kadro bu fikstürde 15 puan falan kaybederdi üstüne ŞLde sonuncu olurdu.
Geçen seneki kadronun şimdikinden daha iyi olduğu tek nokta takımdaşlık. Evimizde İstanbulspor’u bile zor yeniyorduk.
Neyse ya mevzu kadro değil, bu da er ya da geç görülecek. 3 ayda oyuncu silme kafasıyla en sonunda çok ciddi patlayacağız.
Karar mekanizması çok sıkıntılı ama ben Beşiktaş maçında beğenmiştim, sonra Ziyech dönünce sildik herhalde tek 11 maçı Adana Demirspor oldu onda da iyidi.özellikle son cümlene %100 katılıyorum ancak tek bir oyuncu için istisnai bir sorum olacak ustat. tete hakkında ne düşünüyorsun? yani sabredilirse sence kazanılabilitesi olan bir potansiyel gördün mü?
ya bence en büyük hatamız, forvet arkası 3 pozisyon için, beklenti olarak birbirine çok yakın ve fakat maliyetli (bonservis yok ama yıllık ücret açısından) yıldız oyuncular almak oldu.Karar mekanizması çok sıkıntılı ama ben Beşiktaş maçında beğenmiştim, sonra Ziyech dönünce sildik herhalde tek 11 maçı Adana Demirspor oldu onda da iyidi.
Sene başı düzenli oynasa da sonrasında pek oynatmadık, Okan Hoca’nın tutmadığı çok belli. Ben yetenekli olduğunu ve gelişebileceğini düşünüyorum ama şu anki görüntü o da silinen oyuncular arasındaki yerini alacak.
Yerine Yusuf Sarı falan gelir 3 ay sonra da kim aldı bu çöpü, Anadolu topçusu derler, bu döngü böyle devam eder.
Bakasetas bize puan ve puanlar aldırabilecek bir adam. Bu kadar ceza sahasına girip de neticeye varamayan bir takım olduğumuz için rakiplerimiz süre uzadıkça daha dişli hale geliyor. O kilidi kıracak golü ya da asisti yapabilecek bir adam. Frikik atar, uzaktan atar, beklenmedik noktadan atar ve attırır. Gelirse gelmesini isterim. Gekas bile yıllarca o yaşta bu ülke de ne işler yaptı. Bakasetas’da muhteşem işler yapabilir.