Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Bayern Münih'in Sacha Boey için yaptığı kiralama önerisini reddetti.

Sarı-kırmızılı kulüp, Boey için 25 milyon euro istedi. [Milliyet/Nevzat Dindar]

Ben tüm bütçenin 10 numaraya harcanma taraftarıyım Bakasetas'a bende soğuk değilim ama daha iyisi lazım. Torreira-Berkan yapılı ön alan presini tavan yaptırabiliriz Torreira olmadığı zaman Berkan - Kaan yine bir denge sağlarız ama 10 numara olmazsa yaratıcılık kalmıyor.
Hem Bakasetas’tan daha iyisi lazım diyorsun hem 73 saattir transfer yok diyorsun. Bakasetas her sene 10 gol 10 asist yapan adam, daha iyisini tak diye nasıl alacağız? Daha iyisi demek düzenli oynayan daha üst seviye adam demek, bu da 15 milyon euro demek en az.

Diğer yorumum da Kazımcan olmasa şampiyon olamazdık yorumuna, aşırı keskin konuşuyorsun Kazımcan olmasa da şampiyon olurduk genel yaklaşımın hep oyuncu bazlı, futbol böyle bir oyun değil. Bahsettiğin transferler gelirse de uçup kaçmayacağız bir anda, bu Icardi’den Gümrük maçı sonrası Feneri dağıt affedelim beklentisine girmek gibi bir şey, 3 gün önce yerde sürünen adam 3 gün sonra terminatöre dönüşemez.

besiktas gitti bostaki svensson aldi.
bizde bostaki sol bek kevin rodriguezi alalim 29 yasinda adanada özellikle gecen sezon güzel istler yapti, teknik kapasitesi yüksek.

Herkesin atladığı şöyle bir konu da var. Geçen sezon oynadığımız toplam maç sayısına, bu sezon daha Ocak'ta ulaştık. Çok daha yoğun bir tempo var. Geçen seneki kadro bu fikstürde nasıl performans verirdi merak konusu.
Geçen seneki kadro bu fikstürde 15 puan falan kaybederdi üstüne ŞLde sonuncu olurdu.

Geçen seneki kadronun şimdikinden daha iyi olduğu tek nokta takımdaşlık. Evimizde İstanbulspor’u bile zor yeniyorduk.

Neyse ya mevzu kadro değil, bu da er ya da geç görülecek. 3 ayda oyuncu silme kafasıyla en sonunda çok ciddi patlayacağız.

Sol bek yerli ve bakesetas hamleleri mantikli olur. Başka da hamle yapmamak lazım. Sene başında çok para harcadık gereksiz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen seneki kadro bu fikstürde 15 puan falan kaybederdi üstüne ŞLde sonuncu olurdu.

Geçen seneki kadronun şimdikinden daha iyi olduğu tek nokta takımdaşlık. Evimizde İstanbulspor’u bile zor yeniyorduk.

Neyse ya mevzu kadro değil, bu da er ya da geç görülecek. 3 ayda oyuncu silme kafasıyla en sonunda çok ciddi patlayacağız.
tek hakkın olsa hücuma yönelik os mi alırdın sol bek mi

özellikle son cümlene %100 katılıyorum ancak tek bir oyuncu için istisnai bir sorum olacak ustat. tete hakkında ne düşünüyorsun? yani sabredilirse sence kazanılabilitesi olan bir potansiyel gördün mü?

özellikle son cümlene %100 katılıyorum ancak tek bir oyuncu için istisnai bir sorum olacak ustat. tete hakkında ne düşünüyorsun? yani sabredilirse sence kazanılabilitesi olan bir potansiyel gördün mü?
Karar mekanizması çok sıkıntılı ama ben Beşiktaş maçında beğenmiştim, sonra Ziyech dönünce sildik herhalde tek 11 maçı Adana Demirspor oldu onda da iyidi.

Sene başı düzenli oynasa da sonrasında pek oynatmadık, Okan Hoca’nın tutmadığı çok belli. Ben yetenekli olduğunu ve gelişebileceğini düşünüyorum ama şu anki görüntü o da silinen oyuncular arasındaki yerini alacak.

Yerine Yusuf Sarı falan gelir 3 ay sonra da kim aldı bu çöpü, Anadolu topçusu derler, bu döngü böyle devam eder.

Sergio-bakasatas takasi uygundur

Bakasetas bize puan ve puanlar aldırabilecek bir adam. Bu kadar ceza sahasına girip de neticeye varamayan bir takım olduğumuz için rakiplerimiz süre uzadıkça daha dişli hale geliyor. O kilidi kıracak golü ya da asisti yapabilecek bir adam. Frikik atar, uzaktan atar, beklenmedik noktadan atar ve attırır. Gelirse gelmesini isterim. Gekas bile yıllarca o yaşta bu ülke de ne işler yaptı. Bakasetas’da muhteşem işler yapabilir.

Zaha ile ilgili pek haber çıkmadı ama büyük ihtimalle takımda kalır. Beklentinin altında şu ana kadar ama madem burada maksimum verimi almak için 4-3-3'ü denememiz gerekiyor. Keza diğer kanat oyuncularımız için de daha iyi olabilir.
Hep 10 no deniliyor ama aynı zamanda sağ-sol/sağ içte de oynayabilecek birisi olmalı mümkünse.

Lazyo neden bakasetası gondermek istiyor aptalmı bunlar hucumda encok iş yapan oyuncularından

Karar mekanizması çok sıkıntılı ama ben Beşiktaş maçında beğenmiştim, sonra Ziyech dönünce sildik herhalde tek 11 maçı Adana Demirspor oldu onda da iyidi.

Sene başı düzenli oynasa da sonrasında pek oynatmadık, Okan Hoca’nın tutmadığı çok belli. Ben yetenekli olduğunu ve gelişebileceğini düşünüyorum ama şu anki görüntü o da silinen oyuncular arasındaki yerini alacak.

Yerine Yusuf Sarı falan gelir 3 ay sonra da kim aldı bu çöpü, Anadolu topçusu derler, bu döngü böyle devam eder.
ya bence en büyük hatamız, forvet arkası 3 pozisyon için, beklenti olarak birbirine çok yakın ve fakat maliyetli (bonservis yok ama yıllık ücret açısından) yıldız oyuncular almak oldu.

geçen sene

rachica-(yunus)
mertens-(yusuf demir)
kerem-(bay)

rotasyonumuz vardı. dikkat ederseniz, beklenti olarak da, oyuncu ağırlığı olarak da bir harmoni var burada. as oyuncular belli, yedek oyuncular belli. hatta bu denkleme devre arası zaniolo girdi orada bile inceden problem yaşadık. tamam geçen sene sadece yerel ligde maçlarımız vardı ve cl için upgrade gerekiyordu. itirazım yok ama bence biraz yanlış upgrade yaptık.

bu sene

tete-(ziyech)-(bay)
mertens-(ziyech)
zaha-(kerem)

burada o harmoni yok. ziyech'i oyun kurucu-sağ kanat olarak kullandık, tete yedeğe düştü. zaha geldi, kerem'e yer bulmaya çalıştık. bir yandan yerli kontenjanı vs derken, kerem'i sağa attık olmadı, 10'a attık olmadı. kerem'in performansı bile etkilendi bence bu durumdan. burası karman çorman oldu.

zaha'yı kessen olmuyor, kerem'i kessen olmuyor, tete'ye süre veremiyoruz ritim bulamıyor, ziyech 2 var 4 yok derken, icardi'nin darbeye bağlı sakatlığı da işin tuzu biberi oldu.

özetle bence şu işe bir çözüm bulmalıyız acil şekilde.

bizim as sağ kanadımız, on numaramız ve sol kanadımız kim? alternatifleri kim? herkes rolünü benimsemeli ve daha sade, takımdaki rolünü sindirmiş bir kadro ile devam etmeliyiz bence.

Bakasetas bize puan ve puanlar aldırabilecek bir adam. Bu kadar ceza sahasına girip de neticeye varamayan bir takım olduğumuz için rakiplerimiz süre uzadıkça daha dişli hale geliyor. O kilidi kıracak golü ya da asisti yapabilecek bir adam. Frikik atar, uzaktan atar, beklenmedik noktadan atar ve attırır. Gelirse gelmesini isterim. Gekas bile yıllarca o yaşta bu ülke de ne işler yaptı. Bakasetas’da muhteşem işler yapabilir.

Kaleyi bulan şut çeksin yeter. Yarım sezon için ideal bende katılıyorum ancak vizyonda bir transfer olmadığı da açık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt