Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.642
- 11.084
- 1.838
anket açalımKamada mı pasalic mi @Umut Işık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anket açalımKamada mı pasalic mi @Umut Işık
Erinç’in kaynağı BurhanErinç Bilican'ın futbol haberleri pek tutmaz bu arada. Yabancı sınırı dolu zaten o yüzden göndermeliyizki alalım yada Oliveira sözleşme dondurma falan olmalı
Karşı kulüpler ile anlaşmadan kafamıza göre fesih edebileceğimizi sanmıyorum.Oliveira 2.5 yıl sözleşmesi var hadi zorluk çıkarabilir ama kalan maaşını verip Angelino + Ndombele'den çıkılabilir diye düşünüyorum.
İlk çıktığında 8 noydu sonra 10 no derken kanat bile oynadıPasalici çözemedim. Herifler yoklukta bir ara ön libero oynatmis. Ön libero oynayan 10 no mu olur?
Biliyorum buraya gelince adamlara bir haller oluyor onu demek istemiştimKariyer sezonunu yasiyor bu arada, gol kralliginda 3. sirada![]()
jet hızıyla geldi@Emre Altun
pasalic mi kamada mı anketi istiyoruz
Takim oyuncusu olduğunu cok duydum da bizde tutkal görevi mi yapar yoksa koli bandi mi bilemedimİlk çıktığında 8 noydu sonra 10 no derken kanat bile oynadı
Tam bi takım oyuncusu,barış alperin biraz güçsüzü biraz daha kreatifi
Normalde çok isterdim de okanın naptığını bilemediği oyunda napar kestiremiyorum
Aston villada mcginn diye biri var herif tüm takımı birbirine bağlayabiliyo tutkal gibi,lpoolda milner da böyleydi,pasalicde onlar kadar keskin olmasada bizde tutkal görevi görecektir
Nerde haberlerBu Berkay Özcan haberi herhalde yalandır.
Zor soru fakat bizim sisteme Kamada daha uygun olabilir maliyet açısından da bakmak lazım Lazio'da Kamada'da olmadı Kamada'da orada mutsuzdu ona kıyasla Pasalic biraz daha tuzlu olabilir.Kamada mı pasalic mi @Umut Işık