Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasalici çözemedim. Herifler yoklukta bir ara ön libero oynatmis. Ön libero oynayan 10 no mu olur?
İlk çıktığında 8 noydu sonra 10 no derken kanat bile oynadı

Tam bi takım oyuncusu,barış alperin biraz güçsüzü biraz daha kreatifi

Normalde çok isterdim de okanın naptığını bilemediği oyunda napar kestiremiyorum

Aston villada mcginn diye biri var herif tüm takımı birbirine bağlayabiliyo tutkal gibi,lpoolda milner da böyleydi,pasalicde onlar kadar keskin olmasada bizde tutkal görevi görecektir

İlk çıktığında 8 noydu sonra 10 no derken kanat bile oynadı

Tam bi takım oyuncusu,barış alperin biraz güçsüzü biraz daha kreatifi

Normalde çok isterdim de okanın naptığını bilemediği oyunda napar kestiremiyorum

Aston villada mcginn diye biri var herif tüm takımı birbirine bağlayabiliyo tutkal gibi,lpoolda milner da böyleydi,pasalicde onlar kadar keskin olmasada bizde tutkal görevi görecektir
Takim oyuncusu olduğunu cok duydum da bizde tutkal görevi mi yapar yoksa koli bandi mi bilemedim

Lazio Kamada’dan memnun değil herhalde. Yüksek maaşından kurtulmak için uygun bir fiyata bırakabilir.
Kamada da istikrarlı süre almadığı için gelmek isteyebilir.

Zor soru fakat bizim sisteme Kamada daha uygun olabilir maliyet açısından da bakmak lazım Lazio'da Kamada'da olmadı Kamada'da orada mutsuzdu ona kıyasla Pasalic biraz daha tuzlu olabilir.

İşin maliyet kısmını düşünürsek Kamada daha az risk barındırabilir Nagatomo işi çözsün.

Lazio Kamada‘yi sutlamak istiyor. Hic memnun degiller.

Bu herifte bir sıkıntı var. Pasalic daha garanti bir isim olur.

şu an dünyada afrika kabile takımları dışında 3lü ortasahayı oynamayan tek büyük takım olabiliriz,bakalım birisi sorarmı birgün hocaya bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt