Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi diye bir futbolcuyla ilgileniyormuşuz. Umarım Trabzon maçından önce alabiliriz de o maçta oynar. İyi bir İcardi çok şeyi değiştirir bu ligde.

Okan hocanın 10 numaraya atıyorum Talisca, Alex, Lincoln benzeri oyuncudan çok Manuel Fernandes, Szymanski, Ilic gibi 8.5 denen, orta saha merkeze de gelen, mücadele gücü olan bir oyuncu istediği bariz. Bu yönüyle İtalya+bu özellikleri düşünürsek 3 isim ön plana çıkıyor Bunlar, Pasalic, Malinovsky ve Klaassen. Bir ihtimal Kamada da olabilir. Kamada, Lazio da merkez oynamaya başladı çünkü.

İcardi diye bir futbolcuyla ilgileniyormuşuz. Umarım Trabzon maçından önce alabiliriz de o maçta oynar. İyi bir İcardi çok şeyi değiştirir bu ligde.
Bence geçen seneki senaryo olucak icardi form da olunca oyunumu 3 gömlek üste taşıyor ya ben uzun yıllardır böyle oyuna direkt etki eden bir oyuncu görmedim

Ümraniye maçıda full rotasyon çıkalım oyuncular dinç olsun

Keşke hızlıca Zaha ve Tete'yi gönderip yerine noname adamlar alsak gerçekten fiyat performans olarak bu kadar başarısız bir kanat rotasyonu olamaz gelen adamlar kim olduğundan bağımsız bunları aratmaz ve çeyrek parasına süreç tamamlanır muhtemelen.

Cacık olmaz bu sene cacık

Zaha - Tete - Kerem

Bu adamlar (hangisi olduğu önemli değil) her maç bir gol iki asist yapar
İcardi paşa döner 3 maçın ikisinde skor yapar
O zaman belki şampiyon olursun
Onun dışında hiç bi cacık olmaz
Tek güvendiğimiz şey gol yemiyoruz. Ama ön taraf geberik

Cacık olmaz bu sene cacık

Zaha - Tete - Kerem

Bu adamlar (hangisi olduğu önemli değil) her maç bir gol iki asist yapar
İcardi paşa döner 3 maçın ikisinde skor yapar
O zaman belki şampiyon olursun
Onun dışında hiç bi cacık olmaz
Tek güvendiğimiz şey gol yemiyoruz. Ama ön taraf geberik
Kerem hariç diğerlerinden bir an evvel çıkmamız lazım. İnat etmeye hiç gerek yok. Bugün 3-5e yollayabilecekken sezon sonu bu teklifleri de bulamayabiliriz.

Icardiyi de bir an evvel iyileştirip forma sokmak lazım

Torreira - ?????
????? - ????? - Kerem
Icardi

şunu yapmalıyız. Eğer Icardiden de umut kesildiyse santrafora da adam almamız lazım.

Öncelikle sol bek sorununu çözmek lazım. Para yoksa ya da öncelik başka yere verilecekse Angelinonun sözleşmesi için takımı ile işi çözmemiz lazımdı şimdiye kadar. Düşünce başka oyuncu ise belirli seviyeye gelmek gerekliydi zaman kaybediyoruz.

Berkan'ın dönüşünden sonra orta sahaya yapılacak hamleler 10 ve 8 gibi görünüyor. Oliveira sözleşme dondurması yapıp Ndombeleye yol veririz büyük ihtimal.

Takımdaki en büyük sıkıntı yüksek maaşlı kanatlardan istenilen katkıyı alamamak. Gerçekçi olmak gerekirse Ziyech/Zaha/Tete hadi gidiyorsunuz diyemeyiz. Takımda bu kadar fazla değişiklik ve maaş durumu bunu mümkün kılmıyor. Aynı şekilde devam edersek şaşırmam. Tek hamle yapma şansım olsa koşu yapabilen kanat isterdim. Dün Tete bir kere yaptı ofsayt oldu. Uzun zamandır bunu yapmıyorduk.

Gelelim forvet durumuna. Hoca anlaşılan Bakambu'ya güvenmiyor. Bu durumda İcardi'nin arkasına kalite bir isim daha şart. Halil yerine de bir Türk forvet eklenebilir. Şahsen şu anki haliyle Erencan çok daha iyi bir hamle olur. Ancak burada da en fazla bir isim gelir bir isim gider diye düşünüyorum.

Geçen hafta nasıl moralim bozuktu. Adamlar 7 attı, sonra biz Sivas'la berabere kaldık. Moraller sıfır.
Sonra Fener antepi zorla yenince moralim düzeldi. Ulan Kayseri'ye 3-5 tane atarız gümbür gümbür oynarız korku salarız dedim. Nerdeeeee. Daha beter moralim bozuldu

Takımın en büyük eksiği takım oyunu oynanmaması. Takım oyuncusu orta sahaya ihtiyacımız var. Kamada'nın bu görevi yapacağını düşünüyorum. Bencillikten kurtulup, hücumda yardımlaşmayı ve takım oyununu arttırırsak ipi göğüsleriz her türlü.

Bence geçen seneki senaryo olucak icardi form da olunca oyunumu 3 gömlek üste taşıyor ya ben uzun yıllardır böyle oyuna direkt etki eden bir oyuncu görmedim
Evette bu sezon İcardi beslenemiyorki.Keske sadece İcardi ile bitecek olsa olay..

oosterwolde ismail crespo filan hepsi teklif mi alıyor lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt