Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten kendileri gidiyor hep biz hiç yollayamıyoruz. Mesela yunus ve berkan kalmak istese kalırdı. Zaniolo gibi genç bir yıldızı bile düzgün satamadık. O adam ali cabbarda olsa menajer ağı ile en az 25 milyon nakit paraya satmıştı bile
Yaa ben bu menajer olayını anlamıyorum

Kardeşim bu adamları alan Avrupa Kulüpleri salak mı

Hiç mi araştırmıyorlar futbolcuyu da menajer ne söylerse o miktarı veriyorlar

Yersen menajer bağlantısı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaa ben bu menajer olayını anlamıyorum

Kardeşim bu adamları alan Avrupa Kulüpleri salak mı

Hiç mi araştırmıyorlar futbolcuyu da menajer ne söylerse o miktarı veriyorlar

Yersen menajer bağlantısı

Reklam ve pazarlamaya benzetebilirsin renkdaş. Takımlar futbolcu ararken bu etkili menajer şirketleri kapıda beliren pazarlamacı gibi abicim elimizde böyle bir ürün var şu kadar taksit yaparız, bidaha ki transferde kolaylık yaparız, senin şu oyuncunu satmana yardımcı oluruz deyince adamlar da alıyor. Pazarlayıp allayıp pullayıp çakıyorlar anlayacağın, işleri alıcıyı manipule edip kandırmak

İlk 11'i zor toplayan Trabzon'u yendiğimizi düşünün puan farkı sadece 2 olarak devam edecek.

Bu süreçte fenerin gideceği deplasmanlar: Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Antalyaspor, Rizespor, Sivasspor hadi Anadolu kulüplerini geçelim Trabzon berabere kaldı biz yendik +3 puan ve ikili averajdan dolayı 4 puan öne geçmiş oluyoruz.

Trabzonspor maçı sezonun final maçı olacak açıkçası oraya kadar sol bek + 10 numara 2 transfer bitirip rotasyona ekleyip rahat galibiyet alamazsak elimizle şampiyonluğu vermek istediğimizi anlarım.

Fikstür bu kadar olumluyken şampiyonlukta yarıştığın rakibine deplasmanda yenilmemiş ikili averaj için fırsatı ele geçirmişken 11.01.2024'de açılmış transfer döneminde 6 saat sonra 17.01.2024'e gireceğimizi düşünürsek boşa kaybedilen günler olarak umarım kalmaz.
Bizim final maçlarımız

Ts ve bjk deplasmanları

Buralardan puanla döndüğümüz takdirde

Şampiyon oluruz

orta yapma işi boş, bize lazım olan ortalama tekniği olan ama iyi fizikli bir bek dönen toplar için, rıdwan da sanki anhelinyonun türk versionu gibi geliyor en azından sınır hususunda işimizi kolaylaştırır en azından.
Kazimcan'dan iyidir diye dusunuyorum. Kazimcan'in eli ayagina dolasiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt