Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.588
- 9.881
- 2.068
Dusan ShaqiriBu kim ln
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dusan ShaqiriBu kim ln
Yaa ben bu menajer olayını anlamıyorumZaten kendileri gidiyor hep biz hiç yollayamıyoruz. Mesela yunus ve berkan kalmak istese kalırdı. Zaniolo gibi genç bir yıldızı bile düzgün satamadık. O adam ali cabbarda olsa menajer ağı ile en az 25 milyon nakit paraya satmıştı bile
Reklam ve pazarlamaya benzetebilirsin renkdaş. Takımlar futbolcu ararken bu etkili menajer şirketleri kapıda beliren pazarlamacı gibi abicim elimizde böyle bir ürün var şu kadar taksit yaparız, bidaha ki transferde kolaylık yaparız, senin şu oyuncunu satmana yardımcı oluruz deyince adamlar da alıyor. Pazarlayıp allayıp pullayıp çakıyorlar anlayacağın, işleri alıcıyı manipule edip kandırmakYaa ben bu menajer olayını anlamıyorum
Kardeşim bu adamları alan Avrupa Kulüpleri salak mı
Hiç mi araştırmıyorlar futbolcuyu da menajer ne söylerse o miktarı veriyorlar
Yersen menajer bağlantısı
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo koreli demek haa
KosticBu kim ln
Bizim final maçlarımızİlk 11'i zor toplayan Trabzon'u yendiğimizi düşünün puan farkı sadece 2 olarak devam edecek.
Bu süreçte fenerin gideceği deplasmanlar: Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Antalyaspor, Rizespor, Sivasspor hadi Anadolu kulüplerini geçelim Trabzon berabere kaldı biz yendik +3 puan ve ikili averajdan dolayı 4 puan öne geçmiş oluyoruz.
Trabzonspor maçı sezonun final maçı olacak açıkçası oraya kadar sol bek + 10 numara 2 transfer bitirip rotasyona ekleyip rahat galibiyet alamazsak elimizle şampiyonluğu vermek istediğimizi anlarım.
Fikstür bu kadar olumluyken şampiyonlukta yarıştığın rakibine deplasmanda yenilmemiş ikili averaj için fırsatı ele geçirmişken 11.01.2024'de açılmış transfer döneminde 6 saat sonra 17.01.2024'e gireceğimizi düşünürsek boşa kaybedilen günler olarak umarım kalmaz.
Ahaaaaa
Kazimcan'dan iyidir diye dusunuyorum. Kazimcan'in eli ayagina dolasiyor.orta yapma işi boş, bize lazım olan ortalama tekniği olan ama iyi fizikli bir bek dönen toplar için, rıdwan da sanki anhelinyonun türk versionu gibi geliyor en azından sınır hususunda işimizi kolaylaştırır en azından.
Kazimcan'dan iyidir diye dusunuyorum. Kazimcan'in eli ayagina dolasiyor.
John Wick gibisin, posta koyuyorsun herkese diyor.Anlamadim hocam?

Efsanen olunca getirmesi kolay ve kisa suruyor.Roma De rossiyi acikladi.morinioun hemen ardından .organize olmak böyle birşey iste
Gardaşıma hemen bir penisilin, dipçik gibi olsun kendisi de ruhu da, Ts maçında saha da olsunArkadaşlar çok hastayım yav. Forumda nöbetçi doktor falan yok mu? Ruhumu burda teslim edeceğim![]()
Vay işin rast gelsin. Ts koymazsak gözüm açık giderim. Yaşatın beniGardaşıma hemen bir penisilin, dipçik gibi olsun kendisi de ruhu da, Ts maçında saha da olsun![]()