Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Gençlerbirliği'nin 17 yaşındaki stoperi Umut İslamoğlu için 2 milyon TL bonservis ücreti ve ikinci satıştan yüzde 10 pay teklif etti.

Gençlerbirliği ilk teklifi kabul etmedi
Başkent temsilcisi, Sarı-Kırmızılı kulübün teklifini kabul etmedi. Gençlerbirliği, Umut İslamoğlu için 5 milyon TL bonservis bedeli ikinci satıştan yüzde 30 pay istiyor.
%30 istiyorlarsa 5m tl çok

Yaa ben bu menajer olayını anlamıyorum

Kardeşim bu adamları alan Avrupa Kulüpleri salak mı

Hiç mi araştırmıyorlar futbolcuyu da menajer ne söylerse o miktarı veriyorlar

Yersen menajer bağlantısı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu konuşa şöyle bir teorim var aynı ağın içinde futbol kulüpleri var. Menajer bunun futbolcusunu bir yere çakınca o parayı aynı ağdaki 4-5 çöpe sallayıp menajerlerin payının çıkmasını da sağlıyorlar.
Türkiyede oynamış herhangi bir adamın uluslar arası bir başarısı yokken ingiltereye gol atan Kosovalı olm maden bu kıvamında hikayeler gördük. Sonra bu kulüplerin zamanla çok kolay futbolcu alıp sattığı ile yüzleştik.
Mallorca kim de bir vasıf gösteremeyen 28 yaşındaki herife 8 milyon Euro verebiliyor.
Bak ben iddia ediyorum icardiyi şu an satılık listesinde diye koy 5 milyon falan gibi komik teklif gelir.
Futbol endüstrisi menajerler üzerine kurulu.
Son menajer talimatnamesinde yapılan değişikliklere göz at. Bir kulüp durduk yere ne diye menajerlik talimatnamesindeki enteresan sıkıntı yaratabilecek maddelerin çıkarılmasını ister ki.

Çağlar inanılmaz düşüşte ayrıca atletico yeni aldı bonservisi kim bilir kaç ister

Galatasaray, Gençlerbirliği'nin 17 yaşındaki stoperi Umut İslamoğlu için 2 milyon TL bonservis ücreti ve ikinci satıştan yüzde 10 pay teklif etti.

Gençlerbirliği ilk teklifi kabul etmedi
Başkent temsilcisi, Sarı-Kırmızılı kulübün teklifini kabul etmedi. Gençlerbirliği, Umut İslamoğlu için 5 milyon TL bonservis bedeli ikinci satıştan yüzde 30 pay istiyor.
Yine mi stoper

1705421562584.webp

Eski mi bilmiyorum sumudica basın toplantısında Gaziantep’in Fenerbahçe’nin parasına ihtiyacı yok demiş mesela hiç bi yer paylaşmadı bunu adamlar alenen teklif ediyor artık açık açık şeref haysiyet yoksunları
Maç sonu tribün bilet olayı ilgili dedi o cevabi

Cengiz çağlar merih irfan

Böyle çöplere milyon eurolar bayılmadıkları için yönetimi tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt