Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut oyunumuza en uygun kanat oyuncularından biri Lucas Ocampos diğeri de Dammsgard.

Gökhan Dinç: "Galatasaray'da transfer konusunda dümenin başında Erden Timur var. Mehmet Özbek şu an için yok, Cenk Ergün desteklemeye devam edecek herhangi bir mevki değişikliği yok. Erden Timur transfer tam ve tek yetkili olarak devam ediyor."

Gökhan Dinç: "Ziyech'in gelmek istememesi gibi bir durum yok yönetime geri dönüp oynamak istediğini iletmiş."

Mevcut oyunumuza en uygun kanat oyuncularından biri Lucas Ocampos diğeri de Dammsgard.
Ahh ah Scout var güya gidip mısırdan herif bakıp bulabiliyor romanyadan oyuncu çıkarıyor. Danimarka ligine nelsson gibi bir örnek de varken girmedik yıllardır.
Ben bezdim vallahi ya herifi 15 e okutmuşlar yazın. Ben bunu skov hypelanırken farketmiştim. Bağırıyordu çocuk kumaşım şahane diye.

Gökhan Dinç: "Galatasaray kulübüne Ziyech ile ilgili resmi teklif geldi hatta durumunu soran kulüplerde var fakat hem kanat hem 10 numara oynayabildiği için Okan hoca kesinlikle göndermek istiyor. Ziyech ligin 2. yarısında Galatasaray'da kalacak."

Haluk Yürekli: "Ben şimdiye kadar Ziyech'in burayı sahiplenmediğini düşünüyorum ödemeler konusunda ufak gecikmelere alışkın olmadığı için sorun gibi gördü bunlardan sıyrılıp kenetlenecekse zincirin bir halkası olacaksa zaten Ziyech'e kimse hayır demez."

Ahh ah Scout var güya gidip mısırdan herif bakıp bulabiliyor romanyadan oyuncu çıkarıyor. Danimarka ligine nelsson gibi bir örnek de varken girmedik yıllardır.
Ben bezdim vallahi ya herifi 15 e okutmuşlar yazın. Ben bunu skov hypelanırken farketmiştim. Bağırıyordu çocuk kumaşım şahane diye.
Nelsson yüzünden Danimarka maçlarını izliyordum. O zaman Dammsgard çok iyi bir pres gücüyle oynuyordu. Dediğin gibi transfer yapmış zaten. Ama ağır sakatlık yaşamış bu sezon. Düşecektir buralara yakında.

Teklif geldiyse kabul edin para kazanalım kardeşim ya. Bu seneki oynamasını beklediğimiz kamillerin maaşını çıkarsak yeter.

Gökhan Dinç: "Ziyech için korkunç bir teklif gelmezse 2. yarı Galatasaray'da kalacak."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt