- 1 Mayıs 2018
- 57.187
- 47.980
- 3.873
Makarna mı stok yaptın motz sürekli makarna yiyorsun
ev aldim para yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Makarna mı stok yaptın motz sürekli makarna yiyorsun
İyi yapmışsın o zamanlardan o mesajı bulsam atardım 1-2 kişi banlayın şunu demişlerdiforum uyuyor ne yapalım brouyandırmak için trolledik
Futbolu bu kadar takmamak gerek bence reis.Transfer bu yapılır 1 şekilde..Transferler olmayınca iyi olamıyorum. Nefesim daralıyor.
Futbol sadece futbol degildirİyi yapmışsın o zamanlardan o mesajı bulsam atardım 1-2 kişi banlayın şunu demişlerdi
Futbolu bu kadar takmamak gerek bence reis.Transfer bu yapılır 1 şekilde..
Futbol ciddi bir oyundur sayın Durmaz. Haftaya şampiyonluk gidebilirİyi yapmışsın o zamanlardan o mesajı bulsam atardım 1-2 kişi banlayın şunu demişlerdi![]()
Futbolu bu kadar takmamak gerek bence reis.Transfer bu yapılır 1 şekilde..
Saygı duyarımFutbol sadece futbol degildir![]()
İyi düşünelim daha maça var.Bakasetas oynamayacak diyolar Nwakaeme de daha transfer edilmedi.İcardi'nin dönecek şeklinde haberleri var.1 bakmışsın Fb takılmış bu hafta futbol bu..Futbol ciddi bir oyundur sayın Durmaz. Haftaya şampiyonluk gidebilir
Bu Durmaz niye benle ciddi konusuyorFutbol sadece futbol degildir![]()
Bu Durmaz niye benle ciddi konusuyor
Ahh ah Scout var güya gidip mısırdan herif bakıp bulabiliyor romanyadan oyuncu çıkarıyor. Danimarka ligine nelsson gibi bir örnek de varken girmedik yıllardır.Mevcut oyunumuza en uygun kanat oyuncularından biri Lucas Ocampos diğeri de Dammsgard.
Nelsson yüzünden Danimarka maçlarını izliyordum. O zaman Dammsgard çok iyi bir pres gücüyle oynuyordu. Dediğin gibi transfer yapmış zaten. Ama ağır sakatlık yaşamış bu sezon. Düşecektir buralara yakında.Ahh ah Scout var güya gidip mısırdan herif bakıp bulabiliyor romanyadan oyuncu çıkarıyor. Danimarka ligine nelsson gibi bir örnek de varken girmedik yıllardır.
Ben bezdim vallahi ya herifi 15 e okutmuşlar yazın. Ben bunu skov hypelanırken farketmiştim. Bağırıyordu çocuk kumaşım şahane diye.