- 1 Ağustos 2009
- 45.117
- 43.801
- 4.258
Maalesef @Doruk Ata TANRIVERDİ arkadaşımızın forumumuzun başına bela ettiği bir durum.Bizim forumda neden erotik ablaların reklamı çıkıyor devamlı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef @Doruk Ata TANRIVERDİ arkadaşımızın forumumuzun başına bela ettiği bir durum.Bizim forumda neden erotik ablaların reklamı çıkıyor devamlı![]()
Kırmızılı bi ablamız çıkıyor sayfayı her yenilediğimdeMaalesef @Doruk Ata TANRIVERDİ arkadaşımızın forumumuzun başına bela ettiği bir durum.
Muslerapöfff gene yazın sil baştan gibi kadro oalcak yaaa
şampiyon olduk üstüne 3 4 takviye oturutup tokatlayamadık uyuz oluyorum çok
Emrahımm hepimizi halı gibi silkmeden ben kaçar beylerBenim içim fesat
Google aramalarına göre çıkıyor diye biliyorum o reklamları.Bizim forumda neden erotik ablaların reklamı çıkıyor devamlı![]()
Google aramalarına göre çıkıyor diye biliyorum o reklamları.
degil sanirim ya ben bir kez bile monopoly veya oyun tarzi bisey aratmadim hatta fisildamadim bile monopoly go vs oyunlar cikiyor.Google aramalarına göre çıkıyor diye biliyorum o reklamları.
Aynen herkes sapıhkkkGoogle aramalarına göre çıkıyor diye biliyorum o reklamları.
Öyle olsa oyun reklamı çıkardı bol bolGoogle aramalarına göre çıkıyor diye biliyorum o reklamları.
Arsenal defans oyuncusu Cedric Soares, Galatasaray tarafından isteniyor, Arsenal'i Sacha Boey'in imzası için baskı yapmaya itebilir.
Şu anda Ocak transfer döneminin yarısını geçtik ve Arsenal sessiz kaldı.
Victor Osimhen'i transfer etme hayalleri Ocak ayı için biraz fazla yüksekti ama Arsenal'in hiçbir şey yapmadığını görmek biraz şaşırtıcı olabilir.
Ancak HITC Football'un Cedric Soares'in ilgi çektiğini anlaması nedeniyle bazı çıkışlar olabilir .
Galatasaray'ın, sağ bek Sacha Boey'in yerine potansiyel yedekleri değerlendirdiği için Cedric'le ilgilendiği anlaşılıyor .
Belki de bu, daha önce Boey'i imzalamakla ilgilenen Arsenal ile potansiyel bir takasın kapısını açmalıdır…
Arsenal, Cedric Soares'i isteyen Galatasaray'la Sacha Boey takas anlaşmasına yöneldi
Boey yaz transfer döneminde öne çıkan bir isimdi.
Fransız sağ bek oyuncusunun geçen sezonun sonunda Arsenal'in öncelikli hedefi olduğu düşünülüyordu ve 20 milyon £ civarında bir teklif önerildi.
Boey Türkiye'de kalmayı tercih etti ancak Arsenal'in yaz boyunca kendisiyle sözleşme imzalamak istediğini doğruladı .
“Galatasaray yöneticileriyle Arsenal yetkilileri arasında bazı görüşmeler oldu. İlgi vardı ama resmi bir teklif yoktu” dedi Boey.
Arsenal artık başka bir bek arayışına girebilir ve Boey'in (öncelikle sağ bek) sol bek olarak da bir geçmişi var, bu da Mikel Arteta'nın taktiksel yaklaşımına çok yönlülük sunuyor.
Arsenal'in eski sağ beki Bacary Sagna tarafından 'harika' olarak nitelendirilen Boey, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde etkileyici bir performans sergiledi ve 23 yaşında kariyerinde bir sonraki adımı atmaya hazır görünüyor.
Galatasaray Boey'in yerine Cedric'i istiyor, bu da olası bir takasın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini sorduruyor.
Cedric'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, dolayısıyla Arsenal, Galatasaray'ın istediği fiyattan pek fazla indirim sağlamayacak.
Cedric'i gönderip alıp Boey'i transfer etme fikri Arsenal'i canlandırmalı, sezonun ikinci yarısında Arsenal'in kadrosuna daha fazla dinamizm katmalı.
Takas anlaşmaları zor ama Arsenal en azından Boey'nin açıkça radarda olduğu ve Cedric'in ilgi çektiği böyle bir anlaşmayı araştırmalı.
eskiden öyle bir zurna vardı oyuncu göndermeden lisans çıkaramıyordun. Geçen sene bile bunun tribini yaşadık adamlar alıyor oynatıyor 2-3 maç da kazandırıp sonra bu değldi yav diye oyuncuyu da gönderir bunlara kural yok nasılsa.Şikecilerin 35 tane yabancısı var hani kontenjan açmadan kimse alınamıyodu
modeerasyonun eli boş durmuyor anlaşılan. Sunucunun bilgisayarınsan bari girmeyin şu sitelere kardeşBizim forumda neden erotik ablaların reklamı çıkıyor devamlı![]()
Verelim menajerlik parasını da yol alsın puştBoey'in menajeride muhtemel trasnfer yapcağı için sebrest kalma maddesini oynatmıyormuş ya Haluk'ların demesine göre. Boey'e kalsa gıkı çıkmaz - menajeri aç
gerçekçi olmak gerekirse son zamanlardaki bu oyun yapısı ile şampiyonluk yolunda kırılmamız an meselesi, rakip yaptığı transferler ve medya ile birlikte psikolojik üstünlüğü ele almış durumda. gergin olan taraf şimdi biziz, okan buruk'tan yönetime kadar garip bir sindirilmişlik hakim. karşı rakip gibi kötü olduğumuz dönemlerde iyiyiz veya problem yokmuş gibi davranmayı doğru bulmuyorum, bu Galatasaray'ın temel yapısına aykırı. kötüyüz, icardi ve bir iki transfer gelmezse şampiyon olamayacağız, bu bariz ortada.onlar olmadan da şampiyonluk yolundayız.
5-6 da olur..Teteye 7-8 bi şeyler versinler de yollayalım
Valla dostum bana full ekran kartı falan çıkıyor sende bir sıkıntı olabilirÖyle olsa oyun reklamı çıkardı bol bol![]()