Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim yönetim nekadar önemsiyor emin olamıyorum ama bu sene şampiyon olursak hem yalı bebesi gidecek hemde yeni gelecek yönetime devasa bir maliyet ve yaşlı bir kadro bırakacak

Oyle bi anlatmissinki sanki liderle ara acildi Avrupadan 0 cekerek elendik.Bu aralar kotu oynuyoruz belki yorgunluk belki baska bisey.Ama gecen seneye gore cok cok kotu degiliz.
Hedeflerden kopulmadı ama oyun ofansif yönden tıkanmış durumda. Herkes formda olsa bile düzelecek gibi görünmüyor; kesin takviye lazım. Kerem' in forvet arkası performansını beğeniyor musun ve devam etmesini ister misin mesela?..

Geçen yıl enkaz haldeki takım transferlerle dirilmişti; bu yıl onca transfer yapılmasına rağmen öncelikli üç mevki boş kaldı. Buna planlama başarısı mı diyelim?..

Yaw 36 yasindaysa ne olacak? Waka 40, Gradel 36 37 yasinda 😁

Olur mu yav master skavutlarımıza göre beyinsiz bir herif tek bildiği şey topla çalım atmak.
Dönüp bakıyorsun zaha çalım atmıyor yav
Çook istedim burda geçen sezon yok beyinsiz orta açamıyor falan dendi gelseydi barış Alper solda adama sağda iki tane güçlü at gibi kanadımız olurdu valla

Melez tempolu kaleye yakin dinamik bir 8 istiyorum

sa kamada geldi mi

bu herif ya bizim adam değil yada ingiltere futbolu boktan :asd:

Alışamadı bu adam ya buraya adaptasyon süreci sabredilirse değişir işler Sneijder de şnterden geldiğinde iyi hatırlıyorum bi 4/5 ay tam iyi oynamadı Ordu maçıydı sanırım hatta şansız şekilde geri düşmüştük seken topta sol köşeden plaseyi koymuştu çatala falsolu ondan sonra uçuşa geçmişti adam Buda aynısı olucak

yaw bugün okan hoca ve erden timura sorsak onlar bile yazın aldıkları adamların çoğundan memnun değildir zaten.

beklentiyi karşılayan tek transfer olmasa da olurdu diyebileceğimiz stoper mevkisine yapıldı. biraz da kerem demirbay işte.

olan oldu artık bundan sonra artık önümüze bakmalıyız, aynı hatalar yapılmamalı saçma sapan isimli ama düşüşte adamları kovalamamalıyız

yaw bugün okan hoca ve erden timura sorsak onlar bile yazın aldıkları adamların çoğundan memnun değildir zaten.

beklentiyi karşılayan tek transfer olmasa da olurdu diyebileceğimiz stoper mevkisine yapıldı. biraz da kerem demirbay işte.

olan oldu artık bundan sonra artık önümüze bakmalıyız, aynı hatalar yapılmamalı saçma sapan isimli ama düşüşte adamları kovalamamalıyız
herkes bir ego savaşına girmiş. zahayı istedik evet, ama beklediğimiz performansı veremedi. ne yani istedik diye yanılamaz mıyız anlamıyorum insanları :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt