Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.889
- 17.610
- 1.918
O manyak Australia ligini bile takip ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O manyak Australia ligini bile takip ediyor
G olmak için sokakta başarı elde etmen gerekiyor
Takımın en skorer ikinci ismi olmasına rağmen çoğu maçta bekleneni vermedi.
Gangster değil Prankster galiba
Gozume kestirdigim 2-3 oyuncu var ondan sordum belki sen takip edersin diye.Geçen sene bakıyodum Alper abi.Bu sene düzenli olarak bakamıyom.
Kulübümüzden uzak dursunZahanin Abisi real Gangster ama
Street Gang General diyo
„Korkunc sokak cetesinin Generali“
Hapis felan da yatmis, bi telefona bakar
Man United ace Wilfried Zaha's brother 'is general in fearsome street gang behind string of violent crimes'
Man United ace Wilfried Zaha's brother 'is general in fearsome street gang behind string of violent crimes'
@Tuna Köse Tuna Tyukavin'i sever o Lig'den ve takip eder..Gozume kestirdigim 2-3 oyuncu var ondan sordum belki sen takip edersin diye.
Burası Türkiye gardesimZahanin Abisi real Gangster ama
Street Gang General diyo
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...arsome-street-gang-string-violent-crimes.html
Rusya'nın ligini izliyordur ama futbol ligi değildir o.
Video atalım. Topcuları tanıyalimGozume kestirdigim 2-3 oyuncu var ondan sordum belki sen takip edersin diye.
Ali Koc'un adamlari burayi takip ediyormus, Fener kapmasin sonraVideo atalım. Topcuları tanıyalim
Tansel yine alev atmaya başladıysa transferler yakındır.
Bundan sonra bakacaksınGeçen sene bakıyodum Alper abi.Bu sene düzenli olarak bakamıyom.
Kısmet herşey sayın admirim. Sen at biraz topcu izleyeyim başka şeyler izliyordum. Değişiklik olsunAli Koc'un adamlari burayi takip ediyormus, Fener kapmasin sonra![]()
Kamada hakkında düşüncelerini merak ediyorum Sn.SavaşKısmet herşey sayın admirim. Sen at biraz topcu izleyeyim başka şeyler izliyordum. Değişiklik olsun
Lan bunun her yeri gangster olsa ne olur. İki tokatlık canı var.Zahanin Abisi real Gangster ama
Street Gang General diyo