Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezbere yorum hiç sevmem Hakanim

Kamada Frankfurt döneminde çok fazla uzak

Adı çıkan Pasalic bile prime döneminden çok uzak

Ama alabileceğimiz oyuncu sayısı çok az. Tek umudum dinamik scout 8 (melez olması şart)
Kemalim bilirkişi yazmışsın ama ara transferde prime döneminde olan futbolcuları alacak takımlar şampiyonlar liginde 1. topta yer alıyor, biz ise bu sene 4. toptan katıldık .

Kemalim bilirkişi yazmışsın ama ara transferde prime döneminde olan futbolcuları alacak takımlar şampiyonlar liginde 1. topta yer alıyor, biz ise bu sene 4. toptan katıldık .
Prime topçu istiyorum demedim ki scout transferine de okeyim özellikle harcayacagimiz rakamlari göz önünde bulundurarak söylüyorum Kamadanin menejeri tam bir paragöz ve bütün İtalya pazarini yaz döneminde alt üst etmişti

Belirtmek istedim Azizimmm

Prime topçu istiyorum demedim ki scout transferine de okeyim özellikle harcayacagimiz rakamlari göz önünde bulundurarak söylüyorum Kamadanin menejeri tam bir paragöz ve bütün İtalya pazarini yaz döneminde alt üst etmişti

Belirtmek istedim Azizimmm
Baba bize gelecek adamlar Kamada Bakasetas Pasalic gibi adamlar. Ben Bakasetas harici bu ikisini de istemiyorum adapte olana kadar lig biter. Geçen sene Zaniolo nun istatistiği çıkar maksimum.

Benim en büyük korkum Steau dan Popescu yada Prag tan Karabec gibi yeni Morutan lar takıma katilmasin, yine parayı çöpe atmayalım, tek derdim bu.

Ya da Cluj dan alınan Culio gibi transferler olacaksa gelmesinler.

Ama görüntü kendi takımında oynamayan ritmi kaybetmiş bir oyuncuyu 6 aylığına kiralamak gibi duruyor.

Ayrıca yine bir plan program yapılmamış, bu haliyle yine karabatak gidiyoruz.

Ben Tottenham ve Chelsea den gözden düşmüş bir oyuncu da bakıyor olabiliriz gibi düşünüyorum, Psg de olabilir, ikili ilişkilerden dolayı.

Kamada daha 1 sene önce Frankfurt çok önemli bir oyuncu idi. Milan ile anlaşmıştı oradan Maldini ayrılınca EU sınırından dolayı transferi iptal oldu o yüzden karışıklık oldu. Onun dışında maaşı 3 milyon euro civarında bir şeydi o yüzden bir de bonservis varken Kamada'yı almaktansa ismi geçen Puertas çok daha iyi tercih olabilir. Sezon sonunda Felix şansı da var bu arada Atl Madrid oraya Thiago Almada'yı alıyor, Barca'da bonservisini almayacağını açıkladı. Jao Felix ciddi bir ihtimal olur sezon sonunda Mertens bölgesi için.

Kamada daha 1 sene önce Frankfurt çok önemli bir oyuncu idi. Milan ile anlaşmıştı oradan Maldini ayrılınca EU sınırından dolayı transferi iptal oldu o yüzden karışıklık oldu. Onun dışında maaşı 3 milyon euro civarında bir şeydi o yüzden bir de bonservis varken Kamada'yı almaktansa ismi geçen Puertas çok daha iyi tercih olabilir. Sezon sonunda Felix şansı da var bu arada Atl Madrid oraya Thiago Almada'yı alıyor, Barca'da bonservisini almayacağını açıkladı. Jao Felix ciddi bir ihtimal olur sezon sonunda Mertens bölgesi için.
Baba alacak paramız yok, cebimizde yoksa başka bir yerimizden vereceğiz galiba, şimdiden hayırlı olsun 👀😍

Kamadanın ne verip veremeyeceğini bilemeyiz ama maliyetinin yüksek olacağı kesin maaşı yüksek olacaktır bence takımın maaş skalası çok yükseldi artık bu tarz adamlara gitmemeliyiz.

Senelerdir bizim altyapidan ilk 11’e monte edip 3 5 sene etinden sutunden yararlandigimiz futbolcu olmadi. Bu konuda hicbi yonetici cikip aciklama yapmiyor. Transferden daha onemli bu konu.

Joao Felix mi? 50 den asya salmazlar.
Bonservisi ile değil kiralık olabilir. Bir kere artık bahsettiğin tarz bir piyasası yok Atl. Madrid o bölgeye Thiago Almada'yı alıyor. Barca bonservisini almayacağını açıkladı. Chelsea sonrası, Barca'da da düşüşü devam etti yani bahsettiğin tarz bir piyasası katiyen yok maaşının belirli bir yüzdesinden kurtulmak ve tekrar piyasa yapsın diye sürekli oynayabileceği bir yere kiralayacaktır mecbur takımı.

neye kime göre kosucu yaw

Ortalama 5-6 km ile oynamis bu sezon 3-4 sene önce Frankfurtta 11-12 kosuyordu ama gittikce yaslaniyor. Gol beklentisi berbat asist beklentisi bile inanilmaz düsük

Gittikçe yaşlanıyor ya anlamıyorum yaslanacak bu makine mi .Ama başka bir dayanak varmı kamada gelsin sywanaskiyi donunda sallar

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mus
Boey nelson apo barış
Rashica tor fred kerem
Szm gomis

Bu kadroyu kursak nolurdu acaba ikardi davinson yerine fredle szm e para harcasaydık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt