Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yani şu zaha ve teteyi görünce zaniolonun gönderilmesine deliriyorum cidden.Elimizdeki en hazır adamı gittik kiraladık bosu boşuna şuan minimum 15 sallardi , Avrupa şampiyonası da vardı her türlü satardık zaten.Emery iyi bir hoca fakat bagnazliklari çok , ısrarla farklı şeyler bekliyor ihtimali varsa çağıralım hemen.

Kamada isn’t too keen on the move

Daha fazla maas teklif etmisiz, ama buraya dusunmuyormus.

Biz inatla Kamada istiyoruz o da inatla TR gelmek istemiyor. Başladık yine aynı muhabbetlere..

sonra fb niye sampiyon olacak
cok belli niye olacagi

umraniyeye karsida tam kadro cikmazsin yani

oyuncularin cogu saygisini kaybeder böyle giderse

adam oyuncu yemekden transfer manyagi yapti kulubu!!!!!

ya yuru git lan japon, gsyi istemiyormus ay gtum

dübelini saseledigime bak sen

görende messi sanacak angut tipli

Kamada denilen herif 2 sene sonra Antalyaspor'a düşecek ne Kamada'sı.Herifi Sarri bile kazmalığından dolayı 8 numaraya çekti zaten eli ayağı düzgün olsa 4231 oynar Lazio.Pasalic gelsin daha iyidir.

sonra fb niye sampiyon olacak
cok belli niye olacagi

umraniyeye karsida tam kadro cikmazsin yani

oyuncularin cogu saygisini kaybeder böyle giderse

adam oyuncu yemekden transfer manyagi yapti kulubu!!!!!
senin gibisine torrent gibi hoca burak elmas gibi başkan lazım.Eleştiri olurda sende direkt Okan Hocaya karşı bir nefret var.Adam rekor puanla şampiyon olmuş 64 senedir kırılmaya rekoru kırmış.Bu sene türlü kahpeliklere rağmen ligte sadece 2 paun farkla ikinci.Üstelik transferler beklediği verimi sağlamadığı halde ve bu adam ne yapsa eleştiriyorsun.Seni anlamıyorum

senin gibisine torrent gibi hoca burak elmas gibi başkan lazım.Eleştiri olurda sende direkt Okan Hocaya karşı bir nefret var.Adam rekor puanla şampiyon olmuş 64 senedir kırılmaya rekoru kırmış.Bu sene türlü kahpeliklere rağmen ligte sadece 2 paun farkla ikinci.Üstelik transferler beklediği verimi sağlamadığı halde ve bu adam ne yapsa eleştiriyorsun.Seni anlamıyorum

ozaman ismail>okan
size göre o da fbde rekorlar kiriyor

gecen sene 13 kisiyle sampiyon oldu
40 mac yaptik sadece

simdi kadro genis ve simdiden 40 mac yaptik ki kadro genisliginin onemini bu sene daha net anlamaniz lazimdi sakatliklar cezalarla

kadroyu dogru kullanmak
herkesden verim alabilmekde hocanin isi

hepiniz futbolculara takmis durumdasiniz, herkes kötü topcu oldu anasini satayim
bazilariniz kereme takik
bazilariniz zahaya
bazilariniz nelsona
bazilariniz angelinoya
liste böyle akip gider!!!!

torreira, abdulkerim, boeye bile takanlar basladi

ama niye bu futbolcular bu durumda diyen yok?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt