Edis Karayel
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.317
- 6.651
- 673
Bir çılgınlık yapıp kupayı almaya ne dersin?Keşke elensek. Nefret ediyorum Ziraat kupasından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir çılgınlık yapıp kupayı almaya ne dersin?Keşke elensek. Nefret ediyorum Ziraat kupasından
Aradigimiz 10 no alexia putellas
Kamada isn’t too keen on the move![]()
Lazio, su Kamada piomba il Galatasaray. Giapponese poco convinto, Lotito chiede 10 milioni - TUTTO mercato WEB
Sei mesi difficili con la maglia della Lazio per Daichi Kamada, su cui inevitabilmente tornano le voci di mercato. Sul centrocampista giapponese è.www.tuttomercatoweb.com
![]()
Galatasaray make contact for Lazio's Daichi Kamada - Get Italian Football News
Turkish giants Galatasaray are interested in the possibility of landing Lazio midfielder Daichi Kamada this month.www.getfootballnewsitaly.com
Geçen deprem bölgesindeydim, izleri hala duruyor olayın. Gerçekten kameraların gösterdiklerinden çok daha fazlası vardı. TS maçı gecesi olduğunu bile unutmuşum, sen dedikten sonra tarihe baktımDeprem oldu o gece.
niçinKeşke elensek. Nefret ediyorum Ziraat kupasından
![]()
Lazio, su Kamada piomba il Galatasaray. Giapponese poco convinto, Lotito chiede 10 milioni - TUTTO mercato WEB
Sei mesi difficili con la maglia della Lazio per Daichi Kamada, su cui inevitabilmente tornano le voci di mercato. Sul centrocampista giapponese è.www.tuttomercatoweb.com
![]()
Galatasaray make contact for Lazio's Daichi Kamada - Get Italian Football News
Turkish giants Galatasaray are interested in the possibility of landing Lazio midfielder Daichi Kamada this month.www.getfootballnewsitaly.com
ya yuru git lan japon, gsyi istemiyormus ay gtum
dübelini saseledigime bak sen
görende messi sanacak angut tipli
senin gibisine torrent gibi hoca burak elmas gibi başkan lazım.Eleştiri olurda sende direkt Okan Hocaya karşı bir nefret var.Adam rekor puanla şampiyon olmuş 64 senedir kırılmaya rekoru kırmış.Bu sene türlü kahpeliklere rağmen ligte sadece 2 paun farkla ikinci.Üstelik transferler beklediği verimi sağlamadığı halde ve bu adam ne yapsa eleştiriyorsun.Seni anlamıyorumsonra fb niye sampiyon olacak
cok belli niye olacagi
umraniyeye karsida tam kadro cikmazsin yani
oyuncularin cogu saygisini kaybeder böyle giderse
adam oyuncu yemekden transfer manyagi yapti kulubu!!!!!
Samet Mourinho@Alper Altun Adımı
Samet alex ferguson olarak değiştirebilirmiyiz
Kamada yazın da gelmek istememişti. Buradan bize güzel bir hikaye çıkmayacağı belli gibi. Jesper Lindström gibi az süre alan değerli oyuncuları kiralık çözmek iyi olabilir.
senin gibisine torrent gibi hoca burak elmas gibi başkan lazım.Eleştiri olurda sende direkt Okan Hocaya karşı bir nefret var.Adam rekor puanla şampiyon olmuş 64 senedir kırılmaya rekoru kırmış.Bu sene türlü kahpeliklere rağmen ligte sadece 2 paun farkla ikinci.Üstelik transferler beklediği verimi sağlamadığı halde ve bu adam ne yapsa eleştiriyorsun.Seni anlamıyorum