Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey soracam evet Mika çok iyi bir oyuncu ama biz neden hep tek bir oyuncuya odaklaniyoruz anlamiyorum. En son Mika için yükseldiğimiz gibi Ludovic Blas‘a yükseltmiştik yanlış hatirlamiyorsam

Bir şey soracam evet Mika çok iyi bir oyuncu ama biz neden hep tek bir oyuncuya odaklaniyoruz anlamiyorum. En son Mika için yükseldiğimiz gibi Ludovic Blas‘a yükseltmiştik yanlış hatirlamiyorsam
Senin sordugun soru da tuhaf. Tek oyuncuya odaklandigimizi kim soyluyor?

Ayrica liste basi Mika ise ilk once ona odaklanmamiz kadar normal birsey yok. Daha transfer donemi acilmadi bile yani epey zaman da var.

Senin sordugun soru da tuhaf. Tek oyuncuya odaklandigimizi kim soyluyor?

Ayrica liste basi Mika ise ilk once ona odaklanmamiz kadar normal birsey yok. Daha transfer donemi acilmadi bile yani epey zaman da var.
Çünkü genelde bu yönetimin yürüttügü bütün isimler basına çıktı şimdiye kadar. Mika’nın pozisyonunda bir tek millot ismi çıktı o iş de pek mümkün değil

Mikautadzedeki durum bence şu. Oyuncuyu okan hoca fabrikada ürettirse sipariş verse anca bu kadar olur. Oynattığı oyuna bire bir monte edilebilecek biri gibi duruyor. Hızlı mücadeleci pres yapıyor şutu var ön tarafta her yerde oynuyor.

Mesela mertens ne oynuyor barış ne oynuyor yunus nerede oynuyor çok karışık mikauyu da her yere koyabilirsin

Çünkü genelde bu yönetimin yürüttügü bütün isimler basına çıktı şimdiye kadar. Mika’nın pozisyonunda bir tek millot ismi çıktı o iş de pek mümkün değil
Cogu cikan isimlerin sallamasyon oldugunu artik bilmeniz lazim. Suan buyuk ihtimal Mika'nin pozisyonu icin 3-4 isim vardir ellerinde ve en cok Mika isteniyorsa onunla 2-3 hafta zaman gececek zaten. Baktilar olmuyor sonra B plani devreye girer.

Millot ayrica Mikautadze'nin alternatifi olamaz cunku biri forvet digeri ofansif orta saha oyuncusu. (yani sistemsel olarak birbirinin alternatifi olamazlar, ha yonetim belki Mika olmuyorsa Millot alalim diyebilir ama farkli pozisyonun oyunculari oldugu icin hocaya da farkli bir is dusuyor demektir ya da bu oyuncuyu farkli kullanmak istiyor olabilirler)

Geriden okuyarak gelirken hahaları şöyle dağıtmış bulunmaktayım
1000027400.webp

ENZOR millot isinde anladigim kadariyla yaza kalirsa zaten babalar kapacak diye dusunuyor bizimkiler. biz size simdiden fesih bedelinin ustunde 20-22 atesleyelim, karsilikli win win ile kulup de oyuncuyu razi etsin hikayesi var.

Cogu cikan isimlerin sallamasyon oldugunu artik bilmeniz lazim. Suan buyuk ihtimal Mika'nin pozisyonu icin 3-4 isim vardir ellerinde ve en cok Mika isteniyorsa onunla 2-3 hafta zaman gececek zaten. Baktilar olmuyor sonra B plani devreye girer.

Millot ayrica Mikautadze'nin alternatifi olamaz cunku biri forvet digeri ofansif orta saha oyuncusu. (yani sistemsel olarak birbirinin alternatifi olamazlar, ha yonetim belki Mika olmuyorsa Millot alalim diyebilir ama farkli pozisyonun oyunculari oldugu icin hocaya da farkli bir is dusuyor demektir ya da bu oyuncuyu farkli kullanmak istiyor olabilirler)
Mika'nın alternatifleri bile belli ve biraz bariz bana göre zira devre arasında o tarz alabileceğin fazla oyuncuda yok büyük liglerden bakıyorsak. Mika- Raspadori- Nkunku- Enciso benim aklıma bu dört isim geliyor benzer mevkilerin adamları ve alınma ihtimali olan oyuncular olarak. Özellik olarak birbirinden farklı özellikleri var tabi.

Transfer listem hem 11i hem yedekleri güçlendirir, takıma hız güç atletiklik gençlik katarım

9.5 Mikautadze 24 yaşında
Stoper Lucumi 26 yaşında
Sağ bek Sildillia 22 yaşında
Orta saha Ebimbe 24 yaşında

makatze geldi mi?
psg skinari saldi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt