- 3 Haziran 2015
- 57.960
- 67.229
- 4.143
Bir şey soracam evet Mika çok iyi bir oyuncu ama biz neden hep tek bir oyuncuya odaklaniyoruz anlamiyorum. En son Mika için yükseldiğimiz gibi Ludovic Blas‘a yükseltmiştik yanlış hatirlamiyorsam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin sordugun soru da tuhaf. Tek oyuncuya odaklandigimizi kim soyluyor?Bir şey soracam evet Mika çok iyi bir oyuncu ama biz neden hep tek bir oyuncuya odaklaniyoruz anlamiyorum. En son Mika için yükseldiğimiz gibi Ludovic Blas‘a yükseltmiştik yanlış hatirlamiyorsam
Senin sordugun soru da tuhaf. Tek oyuncuya odaklandigimizi kim soyluyor?
Ayrica liste basi Mika ise ilk once ona odaklanmamiz kadar normal birsey yok. Daha transfer donemi acilmadi bile yani epey zaman da var.
Milot'la da ilgileniyoruz tek Mika değil ki.Bir şey soracam evet Mika çok iyi bir oyuncu ama biz neden hep tek bir oyuncuya odaklaniyoruz anlamiyorum. En son Mika için yükseldiğimiz gibi Ludovic Blas‘a yükseltmiştik yanlış hatirlamiyorsam
Çünkü genelde bu yönetimin yürüttügü bütün isimler basına çıktı şimdiye kadar. Mika’nın pozisyonunda bir tek millot ismi çıktı o iş de pek mümkün değilSenin sordugun soru da tuhaf. Tek oyuncuya odaklandigimizi kim soyluyor?
Ayrica liste basi Mika ise ilk once ona odaklanmamiz kadar normal birsey yok. Daha transfer donemi acilmadi bile yani epey zaman da var.
Millot mümkün değil beylerMilot'la da ilgileniyoruz tek Mika değil ki.
Mikautadzedeki durum bence şu. Oyuncuyu okan hoca fabrikada ürettirse sipariş verse anca bu kadar olur. Oynattığı oyuna bire bir monte edilebilecek biri gibi duruyor. Hızlı mücadeleci pres yapıyor şutu var ön tarafta her yerde oynuyor.Bir şey soracam evet Mika çok iyi bir oyuncu ama biz neden hep tek bir oyuncuya odaklaniyoruz anlamiyorum. En son Mika için yükseldiğimiz gibi Ludovic Blas‘a yükseltmiştik yanlış hatirlamiyorsam
Cogu cikan isimlerin sallamasyon oldugunu artik bilmeniz lazim. Suan buyuk ihtimal Mika'nin pozisyonu icin 3-4 isim vardir ellerinde ve en cok Mika isteniyorsa onunla 2-3 hafta zaman gececek zaten. Baktilar olmuyor sonra B plani devreye girer.Çünkü genelde bu yönetimin yürüttügü bütün isimler basına çıktı şimdiye kadar. Mika’nın pozisyonunda bir tek millot ismi çıktı o iş de pek mümkün değil
Mika'nın alternatifleri bile belli ve biraz bariz bana göre zira devre arasında o tarz alabileceğin fazla oyuncuda yok büyük liglerden bakıyorsak. Mika- Raspadori- Nkunku- Enciso benim aklıma bu dört isim geliyor benzer mevkilerin adamları ve alınma ihtimali olan oyuncular olarak. Özellik olarak birbirinden farklı özellikleri var tabi.Cogu cikan isimlerin sallamasyon oldugunu artik bilmeniz lazim. Suan buyuk ihtimal Mika'nin pozisyonu icin 3-4 isim vardir ellerinde ve en cok Mika isteniyorsa onunla 2-3 hafta zaman gececek zaten. Baktilar olmuyor sonra B plani devreye girer.
Millot ayrica Mikautadze'nin alternatifi olamaz cunku biri forvet digeri ofansif orta saha oyuncusu. (yani sistemsel olarak birbirinin alternatifi olamazlar, ha yonetim belki Mika olmuyorsa Millot alalim diyebilir ama farkli pozisyonun oyunculari oldugu icin hocaya da farkli bir is dusuyor demektir ya da bu oyuncuyu farkli kullanmak istiyor olabilirler)
Kolpalik yapıyor. Eski ismine dönsün bu herifSenin sordugun soru da tuhaf. Tek oyuncuya odaklandigimizi kim soyluyor?