Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki Çelik Galatasaray'da, 3+1 yıllık boş mukaveleye imza attı. [@lukasbasgan54]

:hmmm:

1735770573792.webp

Gardi karlar içinde kış tatili storysi atmıştı 1-2 gün önce, hareketlenme tatil sonrası olur herhalde

Gardi karlar içinde kış tatili storysi atmıştı 1-2 gün önce, hareketlenme tatil sonrası olur herhalde
Buradaki şifreyi çözdüm. Kar ile story attığına göre John Snow üzerinden gidebiliriz. Kendisi kuzeyin kralı idi. Yani Sorloth camiamıza hayırlı olsun.

ENZOR millot isinde anladigim kadariyla yaza kalirsa zaten babalar kapacak diye dusunuyor bizimkiler. biz size simdiden fesih bedelinin ustunde 20-22 atesleyelim, karsilikli win win ile kulup de oyuncuyu razi etsin hikayesi var.

Vermezler. Sen 2 milyon ekstra icin, Avrupaya gitmeyi isterken ve Porsche sana yatirim yapmisken, devre arasi en iyi Orta Saha oyuncunu satarmisin?

Birde bunlarin Yönetim Kurulu Baskani bir üyelerin oldugu toplantida artik Guirassy gibi düsük serbest kalma maddeli oyuncu kaybetmeyecegiz demisti. Bu serbest kalma maddesi belki kolpa cikabilir.

Vermezler. Sen 2 milyon ekstra icin, Avrupaya gitmeyi isterken ve Porsche sana yatirim yapmisken, devre arasi en iyi Orta Saha oyuncunu satarmisin?

Birde bunlarin Yönetim Kurulu Baskani bir üyelerin oldugu toplantida artik Guirassy gibi düsük serbest kalma maddeli oyuncu kaybetmeyecegiz demisti. Bu serbest kalma maddesi belki kolpa cikabilir.

maddeyi ilk yazan 3 ay once plettenberg. yalanlama yok herhalde. durum boyleyse zaten yazin direkt rakiplerine gitme ihtimali cok guclenir. dortmund cherki’yi alamadi buna bakabilirler vs.

bize dusmesi bugun 0 ihtimaldir muhtemelen ama olusabilecek durumlara gore galatasaray’in bunu kovalamasini degerli buluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt