- 3 Temmuz 2012
- 137.863
- 86.786
- 5.198
y ye afiyet olsunaz once salam gomdum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
y ye afiyet olsunaz once salam gomdum
Son 10 yildan ekmek cikmiyo mu artikFb taraftarını gütme görevini bu tip sosyal medya kanallarına mı vermişler
Ekli dosyayı görüntüle 273354

Hayirli perşembeler dilerim reisSon 10 yildan ekmek cikmiyo mu artik![]()
Hp neisHayirli perşembeler dilerim reis
Evet pazartesi gibi hissettiriyor feçi şekilde can sıkıcı bir olay.Hp neis
tarihin en perşembe olmayan perşembesi gibi bugün
Neden gömdün?az once salam gomdum
Kulüp bizim değil mi bi de para mı veriyoruz???Okan Buruk, Ahmed Kutucu'yu istiyor. Ahmed Kutucu’nun transferinin devre arasında gerçekleşmesi için çalışmalara başlandı. 2,5 milyon Euro gözden çıkarıldı. (Nevzat Dindar)
bunun yaşandığı evrende şampiyonluk sayıları
O evrende GS mizin durumubunun yaşandığı evrende şampiyonluk sayıları
fb 36
gs 11
çok doğru hamle olur - kerem demirbay formaya veda eder/transfer olabilir - TR de bir yere giderse bize banko golü olur gelecekte hırstan kesin.Okan Buruk, Ahmed Kutucu'yu istiyor. Ahmed Kutucu’nun transferinin devre arasında gerçekleşmesi için çalışmalara başlandı. 2,5 milyon Euro gözden çıkarıldı. (Nevzat Dindar)
grok yasaklanmalı.
barışı keremi yunusu parlatan adam kutucuyu mu istemeyecek?Muhabirler forumları takip ediyor kesin,kutucu haberide en iyi kanıtı çünkü bizim hocanın yerli oyuncu düşünmediği belli
Onlarin da musterisi taraftar. Mutlu etmeye calisiyorlar.Muhabirler forumları takip ediyor kesin,kutucu haberide en iyi kanıtı çünkü bizim hocanın yerli oyuncu düşünmediği belli
grok yasaklanmalı.