Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Candaş Tolga Işık:''Beşiktaş'ın Ahmed Kutucu transferinde ilerleme kaydettiğini öğrendim.Devre arası yüksek ihtimale olacak gibi duruyor bu transfer.''

haydaa

cimbomlu kardesimizi niye almiyoruz yaw

Bir stoper, bir sağ bek, bir de santrafor arkası transferi olursa Kaan Ayhan’ı da orta saha rotasyonunda kullanabiliriz

Kutucu'nun tjk'ye gideceğini hiç sanmıyorum. O kadar vizyonsuz olamaz. Tjk'ye gideceğine Hatay'a falan gitsin kariyeri açısından daha iyi bir hamle olur.

Avrupa liginde 3 oyuncu kuralı olmasa aslında eksikleri kapatırız ama max 3 transfer olur bana göre.

En önemli eksik bölge stoper ve orta saha bizde. Bu mevkilerin ikamesi yok. Birinde arıza olunca oyun planı full bozuluyor. Lig ve avrupaya 2.devre sara ve torreira ile girmek intihar olur birine bir şey olsa çökeriz o yüzden bu mevkileri sağlamlaştırmak lazım. Diğer mevkilere alternatif üretebiliyoruz.

Sallainin avrupa listesine yazıldığı durumda 1 stoper 1 orta saha yabancı olacak. Yerli olarak eren elmalı ve aral şimşir acil şekilde lazım.

Ariasın alındığı denklemde Sallai liste dışı gene 1 stoper 1 yabancı os.

Gönül mikudze filan ister ama yer yok. Yazın öyle plansız bir kadro kurulduki takımın aslında her yeri eksik. Okan hocam ve futbolcularımızın müthiş mücadelesi ile iyi gidiyoruz.

Ahmet Kutucu bizim sisteme gidecek bir adam değil bence bjkye gitmesi onun için isabet olur adamlarda kanat oyuncusu yok

tjk ya bırakılmamalı

baskanı ve hocası renkdasımız olan kulüple anlasiriz heralde bi bicimde

gerekirse bonservisi alınıp sezonu eyub de tamamlanmasi hususunda mutabakata varılmalı
aynı düşüncedeyim ahbab. Boldladığım kısım bizim kulüpte en son ne zaman yapıldı hatırlamıyorum bile onu planlayacak yönetim yok.

Ahmet Kutucu yerli rotasyonu için alınabilir ama şu an oynaması zor sezon sonuna kadar Eyüp'te kalabilir. Mikautadze gelse onu da oynatma şansımız pek yok.

Abdülkerim derhal satılmalı. Davinson şu an dünyanın en iyi defansı, yanına kendisi kadar olmasa da Abdülkerim'den daha iyi bir alınmalı.

Osimhene okadar çok müteşekkirim ki

inannıpmaz birşey yaptı okan buruka

gün geçtikce eriyen, tıkanan 4231 sisteminden kurtulduk sayesinde aynı formatdan çıkıp değişken maç içinde o ana uygun sisteme geçtik

osimhen ikinci yarı sağaçık gibi oynadı ikinci yarı 460 geçtik müthiş oldu

yunus kanatdan ortaya geçince hemen açıldı

okan buruk doğruları osimhen sayesinde buldu
okanın kendi hoşunada gitti bu

gol yiyoruz ok ama hiç yenileceğiz hissinede kapılmıyoruz çünki artık değişkenliklerimiz var sahada

bek sorunumuz büyük
abdulle muslera çok kötüler
birde torreiranın oyun şekliylede bağlı gol yememiz
ama iyi bir stoper (ki sezon başı solstoper diye bağırdım) birde iyi beklerle torriki rahat öne yollarsın ama bekde berkan varken torrik ile çıkmamalı bu çok yanlış

gol yememizin başlıca sebebi bu

genel olarak en büyük sıkıntım giderildi
onun için çok rahatım
tıkanan 4231 garabetinden kurtulduk
ha yeri gelir yine oynarız ama artık takım gerektiğinde maç içinde çok tahat oyun şeklini değiştirip maçı çözebiliyor 👍
Yangin yapiyorsun ama katildigim noktalarin da yok degil 😂😂

Deplasmanda en az gol yiyen takım, içerde en çok gol yiyen 3. takımız ligde yaw

2. yarı fikstür zor diyoz da daha iyi heralde zor maçların deplasmanda olması :asd:

1734939316831.png

Puan farkı 8 , ezikler 4 maç puan kaybetme hakkımız var beraberlik falan , bide bunun yanında ikili averajda yine üstünlük bizde , oynadıkları futbolda ortada, parçaları birleştirince bence lig bitti olarak görünüyor

Olum rashford daha 25 yaşında lan .

.................................Muslera.........................
............Sanchez.....Skriniar......Apo...............
Barış.............Torreira........Sara.............Jakobs
...............Yunus...........................Rashford.........
...............................Osimhen.................................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt