Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
measallah herkes 4-5 topcu transfer etmege baslamis
gelecek topcu max 2 heralde
gelecek topcu max 2 heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
as oyuncu garantisi vermişlerdirCandaş Tolga Işık:''Beşiktaş'ın Ahmed Kutucu transferinde ilerleme kaydettiğini öğrendim.Devre arası yüksek ihtimale olacak gibi duruyor bu transfer.''
haydaa
cimbomlu kardesimizi niye almiyoruz yaw
as oyuncu garantisi vermişlerdir
aynı düşüncedeyim ahbab. Boldladığım kısım bizim kulüpte en son ne zaman yapıldı hatırlamıyorum bile onu planlayacak yönetim yok.tjk ya bırakılmamalı
baskanı ve hocası renkdasımız olan kulüple anlasiriz heralde bi bicimde
gerekirse bonservisi alınıp sezonu eyub de tamamlanmasi hususunda mutabakata varılmalı
Yangin yapiyorsun ama katildigim noktalarin da yok degilOsimhene okadar çok müteşekkirim ki
inannıpmaz birşey yaptı okan buruka
gün geçtikce eriyen, tıkanan 4231 sisteminden kurtulduk sayesinde aynı formatdan çıkıp değişken maç içinde o ana uygun sisteme geçtik
osimhen ikinci yarı sağaçık gibi oynadı ikinci yarı 460 geçtik müthiş oldu
yunus kanatdan ortaya geçince hemen açıldı
okan buruk doğruları osimhen sayesinde buldu
okanın kendi hoşunada gitti bu
gol yiyoruz ok ama hiç yenileceğiz hissinede kapılmıyoruz çünki artık değişkenliklerimiz var sahada
bek sorunumuz büyük
abdulle muslera çok kötüler
birde torreiranın oyun şekliylede bağlı gol yememiz
ama iyi bir stoper (ki sezon başı solstoper diye bağırdım) birde iyi beklerle torriki rahat öne yollarsın ama bekde berkan varken torrik ile çıkmamalı bu çok yanlış
gol yememizin başlıca sebebi bu
genel olarak en büyük sıkıntım giderildi
onun için çok rahatım
tıkanan 4231 garabetinden kurtulduk
ha yeri gelir yine oynarız ama artık takım gerektiğinde maç içinde çok tahat oyun şeklini değiştirip maçı çözebiliyor![]()