Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası skriniarı kiralayıp bütçeyi hücuma ayırmalıyız. Yazında hücum yerine stoper ve kaleye bütçe ayrılır.

Haberin içeriğinde yanlış bilgi ve sadece yoruma dayalı kısımlar var. İlk önce Napoli'nin Osimhen'i geri çağırma hakkı yok ve indirimle satma hakkı yok. 2. olarak haberde Manu'nun 75 milyon serbest kalma maddesini veremeyeceğini de belirtmişler bu durumda zaten transfer edemezler.

Her ne kadar bir golcünün gelişine odaklanmış olsa da, Manchester United'ın orta sahada ve sol bekte de kendisini güçlendirmesi gerekiyor ve (bu yazının yazıldığı sırada) Victor Osimhen için böyle bir meblağ harcamayı düşünmeye hazır değil. Yıllarca cömertçe harcama yaptıktan sonra Jim Ratcliffe ve en yakın danışmanları dolar akışını kesmeyi planlıyorlar ve transfer bütçesi (şu ana kadar herhangi bir gerçek limit olmaksızın) gelecekte istendiği gibi genişletilemeyecek. Yukarıda yazıldığı gibi, Osimhen'in olası gelişi bu nedenle önemli ayrılıkları telafi etmek zorunda kalacak.
Haberin en altında bunu yazıyor kendi içinde çelişiyor haber.

Danso'nun ismini geçtiği gördüm 2-3 sayfa geride. avusturya milli takımında izlemiştim yazın, mermi gibi stoper. keşke olsa.

Sacha Tavolieri tier 1 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Manchester yüksek bonservis harcayamaz harcaması için oyuncu göndermesi lazım falan bir şeyler yazmış. Osimhen şu an futboldan büyük keyif alıyor. Bizle başarı yakalarsa kariyeri için daha sansasyonel bir iş olur. Oyuncu bu durumun farkında.

Mou ,nasıl onay vermiş bitik talisca transferine çok ilginç zaten takimlarinda koşan oyuncu az 1 durağan oyuncu daha eklenecek

Yav herifler verim aldığı oyuncunun maaşını ödeyip niye göndersin. Bu hikayeye inanmamızı nasıl bekliyorlar.

Sonra çift sözleşme diye ağlıyor karaktersiz herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt