Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.962
- 5.665
- 983
Arda Güler gelsin çok isterdim. Okan hoca Arda'yı coşturur, 1-2 ay içerisinde prime haline getirir.
Ancelotti Okan hocanın y yesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Güler gelsin çok isterdim. Okan hoca Arda'yı coşturur, 1-2 ay içerisinde prime haline getirir.
Şampiyonluğu kaybettirir bu hamle.Arda Güler gelsin çok isterdim. Okan hoca Arda'yı coşturur, 1-2 ay içerisinde prime haline getirir.
Onun yaninda oynayan adamlarin da istegi ve pozisyona uygunlugu onemli. Bissouma her halukarda cok kaliteli bir oyuncu bence. Orta sahamize cuk oturur.
Bizim alacagimizdan degil zaten de yani bize uygunlugu acisindan yazdim.Konu biz değiliz r.tas bissoumaya burun kiviranin ağzına kürekle vururum
Dickinde degil hocam onunMou ,nasıl onay vermiş bitik talisca transferine çok ilginç zaten takimlarinda koşan oyuncu az 1 durağan oyuncu daha eklenecek
üstad sen miydin yawAraştırmaya başlıyorum birazdan dökecegim isimleri
Fb taliskayi.almis
Psikilojik ustunluk sağlar
fb şampiyon olur ne yazık ki
talisca ligin içinden geçer
Forum uygulamasında problemler varmış renktaş okuyordum sadece yazılanları artık buralARDAyız
Zaten dönen topları toplama olayları tamamen bitecek sürekli ileri geri koşmaktan muhtemelen 60 gibi her maç pilleri biter.Talisca hamlesiyle , tadic , dzeko , talisca ,san maximin , irfan gibi oyuncularla deli gibi geçiş yer fener , symnanski beğenilmiyor ama ön alan presinde hep vardı