- 12 Haziran 2015
- 37.122
- 33.114
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni engellıyorumMikau-Osi-Muani
Nkunku
Sara-Lemina
Jacobs-Danso-Sanchez-Gusto
Ederson
İkisini de istemem mesela mevcut düzende ama başıma silah dayasalar talisca kim derimDybala vs Talisca.
Net Dybala bu arada hamle açısından. Risk var mı var, İcardi için de var idi, Dybala Worldclass bir isim, başka seviye. Bilemedim.
İcki icmiyor üstadHaluk kesin bir büyük devirdi geçti telefonun başına sıkıyor.
Mikau-Osi-Muani
Nkunku
Sara-Lemina
Ederson
Ayık kafayla Kolo Muani sıkmaz yavİcki icmiyor üstad

Yüksek ücret isteseler anlarım da satmak istemiyorlar lafı tuhaf geldi. Satış yapabilecekleri çok oyuncu yok ki zaten nasıl bulacaklar 100 milyonu.Cherki'yi istedikleri fiyata satarlarsa onun yerine koymak için satmak istemeyebilirler sonuçta kulübü de kapatmayacaklar. Cherki ve diğer bazı oyunculardan 100 milyonu geçen bir bonservis parası kazanabilirlerse satmazlar yok satamazlarsa istediklerini elleri mecbur.
edersonu istemem muzmin sakat çok sakatlanıyorMikau-Osi-Muani
Nkunku
Sara-Lemina
Ederson
+ MaguireDybala
Rashford
Kolo Muani
Miauzade
Kabore
Danso
Skriniar
Bu ne bicim liste arkadas
Yok yahu bu Seten, Aşık ve Düzen ile program yapınca biraz reyting işlerine gidiyor işte. Muani PSG'nin bonservisiyle satacağı bir isim mesela ama Skriniar ile ilgilenirken bir sorarsın kiralık ne durumda diye onlarda der yok babacım size gelmez o diye biter iş. Haluk'ta o haberleri veriyor işte bir de TV'de olunca reyting.halukun verdiği isimlerden şu kanıya vardım haluk uyuşturucu kullanıyor malesef Allah kurtarsın
tabıkı dybala adam avrupanın en sert liginde skor yapıyor hala talisca gibi idmansız 10 yıldır arap çöllerınde degilDybala vs Talisca.
Net Dybala bu arada hamle açısından. Risk var mı var, İcardi için de var idi, Dybala Worldclass bir isim, başka seviye. Bilemedim.