Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 15.120
- 8.392
- 1.428
Biz nelssonu 7.5'a satamıyoruz gelmişler kasımpaşa topçusuna 8 vermişler şaka gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tadze gelse çok fazlabaya guzel haber lan
3 gol da yiyoz, ortalama 4-5 gol atmamiz lazimNeredeyse 3 gol ortalamamız var, neden muani ve gürcü arkadaş isteniyor ? Sorun savunma hattında.Hele ikisinin beraber istenmesi, osimhenin gitmesine işaret zaten
yok üstad serie a’dan topçu almalıyız orası iyi çıkıyorTatile mi gidiyorsun, Italya'nin hangi bolgesinde kalacaksin?
hala denge diyo herif
Haritayi napacagiz biz?yok üstad serie a’dan topçu almalıyız orası iyi çıkıyor
Avrupanın en gidilesi yerleri nereler HakancımTr de millet neden bu kadar italya meraklisi, herkes italya ya gidiyo
Gurbolar italya ya kiciyla bakmiyo
Murat Saylak renktaşımızın takip ettiği liste.Herkese selamı var.Ek olarak Zeki Çelik'in de sağ bek rotasyonuna alınıp Kaan Ayhan'ı orta saha rotasyonunda kullanmakta güzel olur dedi.Benim de kafama yattı.Güzel 1 düşünce..
Ekli dosyayı görüntüle 272174
Biz Galatasaray olarak Avrupa Şampiyonası mı oynuyoruz renktaş? Milli takımdaki pozisyonundan bize ne? Fi tarihindeki Bayern Münih maçından sonra ne zaman orta saha oynadı bizde? Sen maçları takip ediyorsun madem aydınlatır mısın bizleri lütfen?Kaan nezaman ortasaha oynamış demiş arkadaşın biri,muhtemelen ayda yilda bir maç izliyor
Kaan avrupa sampiyonasinda ortasaha oynayarak parladı, kendisi bile söylüyor ortasaha oynamak istedigini
forum yonetıcınınz banlı ve başka üye üzerinden msj gonderıyor foruma
Murat Saylak renktaşımızın takip ettiği liste.Herkese selamı var.Ek olarak Zeki Çelik'in de sağ bek rotasyonuna alınıp Kaan Ayhan'ı orta saha rotasyonunda kullanmakta güzel olur dedi.Benim de kafama yattı.Güzel 1 düşünce..
Ekli dosyayı görüntüle 272174
Sen baska bir yonetimden misin Reco?forum yonetıcınınz banlı ve başka üye üzerinden msj gonderıyor foruma
bence şapkanızı önünüze koyup düşünün nerede hatalıyız diye
Cok var, ne yapmak, ne görmek istedigine bagli üstadAvrupanın en gidilesi yerleri nereler Hakancım
ben yoneticiysem derhal geregini yapın banını acınSen baska bir yonetimden misin Reco?
Zeki Çelik'i yedek olarak düşünüyoz.Yabancı 1 oyuncu ilk 11 olacak.Kaan Ayhan'ı da orta saha rotasyonunda kullanacaz..Zeki-Kaan ancak oralarda alternatif olabilir bize as oynayabilecek adam lazım..Ayrıca c.bradley ve spencei alabileceğimiz düşüncesi nasıl oluşmuş merak ediyorum bu adamları kiralasalar EPL takımları kuyruğa girer..Bilhassa Bradley geçen sezon müthiş çıkış yapmıştı ama trent varken daimi olarak formayı almasi olanaksız ..
Transfer görüşmesine gidecek halimiz yok, karı kız ayıklıcazCok var, ne yapmak, ne görmek istedigine bagli üstad