Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan nezaman ortasaha oynamış demiş arkadaşın biri,muhtemelen ayda yilda bir maç izliyor
Kaan avrupa sampiyonasinda ortasaha oynayarak parladı, kendisi bile söylüyor ortasaha oynamak istedigini

Tr de millet neden bu kadar italya meraklisi, herkes italya ya gidiyo

Gurbolar italya ya kiciyla bakmiyo

Kaan nezaman ortasaha oynamış demiş arkadaşın biri,muhtemelen ayda yilda bir maç izliyor
Kaan avrupa sampiyonasinda ortasaha oynayarak parladı, kendisi bile söylüyor ortasaha oynamak istedigini
Biz Galatasaray olarak Avrupa Şampiyonası mı oynuyoruz renktaş? Milli takımdaki pozisyonundan bize ne? Fi tarihindeki Bayern Münih maçından sonra ne zaman orta saha oynadı bizde? Sen maçları takip ediyorsun madem aydınlatır mısın bizleri lütfen?

Murat Saylak renktaşımızın takip ettiği liste.Herkese selamı var.Ek olarak Zeki Çelik'in de sağ bek rotasyonuna alınıp Kaan Ayhan'ı orta saha rotasyonunda kullanmakta güzel olur dedi.Benim de kafama yattı.Güzel 1 düşünce..
Ekli dosyayı görüntüle 272174

Zeki-Kaan ancak oralarda alternatif olabilir bize as oynayabilecek adam lazım..Ayrıca c.bradley ve spencei alabileceğimiz düşüncesi nasıl oluşmuş merak ediyorum bu adamları kiralasalar EPL takımları kuyruğa girer..Bilhassa Bradley geçen sezon müthiş çıkış yapmıştı ama trent varken daimi olarak formayı almasi olanaksız ..

Zeki-Kaan ancak oralarda alternatif olabilir bize as oynayabilecek adam lazım..Ayrıca c.bradley ve spencei alabileceğimiz düşüncesi nasıl oluşmuş merak ediyorum bu adamları kiralasalar EPL takımları kuyruğa girer..Bilhassa Bradley geçen sezon müthiş çıkış yapmıştı ama trent varken daimi olarak formayı almasi olanaksız ..
Zeki Çelik'i yedek olarak düşünüyoz.Yabancı 1 oyuncu ilk 11 olacak.Kaan Ayhan'ı da orta saha rotasyonunda kullanacaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt