Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 18.257
- 25.116
- 2.643
Konyaspor'da medyada göreve başlıyorum
Her daim demiştim kahpe bizans diye
üç büyük değil üç büyütülmüşlere karşı mücadelede olacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konyaspor'da medyada göreve başlıyorum
Her daim demiştim kahpe bizans diye
üç büyük değil üç büyütülmüşlere karşı mücadelede olacağız
40 milyon küsürü bulunmuş diyorlardı geçenlerde.30m euroyu sponsorlar veriyorsa bence de almak mantıklı
Buchanan - De Cuyper - Archie Gray gibi isimleri sıralayacak olsan ne şekilde sıralardın ve seviye olarak bildiğimiz liglerden hangi oyunculara tekabül ediyorlar
Buchanan - De Cuyper - Archie Gray gibi isimleri sıralayacak olsan ne şekilde sıralardın ve seviye olarak bildiğimiz liglerden hangi oyunculara tekabül ediyorlar
Bizim adımıza mallık olurŞenola teklifim
Nelson+ziyech+5m = mendy+eren elmalı+ uğurcan (sezon sonu)
Ben yazdan beri yazıyorum malum Gardi'nin İtalya bağlantıları, Inter'de dakika alamaması falan tam bizim kalem. Yalnız hiç izlemedim ondan emin olamıyorum ama Marotta aldırdıysa vardır bir bildiği gelsin atalım sağaBuchananin konusunu ben açmıştım forumda ama bulamadım.. O zaman ABD 'de oynuyordu vay be demek adı bizimle aniliyor
Osimhn defansta pek olmamış ama oynar elbeydavinson icardi skriniar
mika torreira sara yunus
raspadori
muani osimhen
vay babayin
Davinson Sanchez'i Napoli alır 30 milyon euroya.Ve Yunus'u da büyük ihtimalle 1 takım alır.Bayern Münih istiyo diyolardı.Limit işi en kolay iş bence.Parayı sponsorlardan bulalım rahatlıkla alınır bence.Sponsorlarla olursa olur bu transfer.Ki şu anda dünyanın en iyi forvetleri arasında alırsak büyük 1 reklam yapmış olur kulüp bence..Ya dayı osimhen falan diyorsunuz da ffp ve tff limitleri ne olacak.
4 milyar limitimiz var takımın gideri zaten 3,5 milyar kalan 1 milyar da 35 milyon euro oluyor.
Değil 70 milyonu 50 milyona salıyoruz deseler limitin yok.
Kış transfer sezonu alamazsın, yaz transfer döneminde ne olacağı belli olmayan bir iş için şimdiden alalım muhabbetleri boş
Biraz bizim adımızı biraz onlar adina olacak öteki türlü ticaret olmazBizim adımıza mallık olur