Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buchanan - De Cuyper - Archie Gray gibi isimleri sıralayacak olsan ne şekilde sıralardın ve seviye olarak bildiğimiz liglerden hangi oyunculara tekabül ediyorlar

Buchanan’i brugge performansina göre yorumluyorum zamaninda conte’nin üclü oynattigi sistem de her takiminda kanat bek olarak rahat oynardi

De cuyper daha cok dörtlü sol beki,bir sol bek icin teknigi iyidir ve savunma olarak sertlik de var

Gray’i bizim macta begenmedim ama yasi daha genc geliserek ilerleyecektir

Sponsorlar o paraları Osimhen Galatasaray forması giysin diye veriyorlar, Osimhen transferi gündemde olmasa öyle sponsorluk ücretlerini göremeyiz zaten

Buchananin konusunu ben açmıştım forumda ama bulamadım.. O zaman ABD 'de oynuyordu vay be demek adı bizimle aniliyor
Ben yazdan beri yazıyorum malum Gardi'nin İtalya bağlantıları, Inter'de dakika alamaması falan tam bizim kalem. Yalnız hiç izlemedim ondan emin olamıyorum ama Marotta aldırdıysa vardır bir bildiği gelsin atalım sağa

Kabore mi daha iyi bu mu sence

Gomise 1 milyon euro vermedik diye 3 yıl boyunca forvet aradık ve üzerine takribi 50 milyona yakın para girdi yani osiensen için sponsorlar yarısını veririm diyorsa kesinlikle alınmalı, aidiyeti olan oyuncu bizi yıllarca tasir

20-25 milyona aldığım herifin çılgın atması lazım bu mikamıdır nedir hiç o izlenimi vermedi bana inşallah yanlırım iyi topçu çıkar

Ya dayı osimhen falan diyorsunuz da ffp ve tff limitleri ne olacak.

4 milyar limitimiz var takımın gideri zaten 3,5 milyar kalan 1 milyar da 35 milyon euro oluyor.
Değil 70 milyonu 50 milyona salıyoruz deseler limitin yok.
Kış transfer sezonu alamazsın, yaz transfer döneminde ne olacağı belli olmayan bir iş için şimdiden alalım muhabbetleri boş

Ya dayı osimhen falan diyorsunuz da ffp ve tff limitleri ne olacak.

4 milyar limitimiz var takımın gideri zaten 3,5 milyar kalan 1 milyar da 35 milyon euro oluyor.
Değil 70 milyonu 50 milyona salıyoruz deseler limitin yok.
Kış transfer sezonu alamazsın, yaz transfer döneminde ne olacağı belli olmayan bir iş için şimdiden alalım muhabbetleri boş
Davinson Sanchez'i Napoli alır 30 milyon euroya.Ve Yunus'u da büyük ihtimalle 1 takım alır.Bayern Münih istiyo diyolardı.Limit işi en kolay iş bence.Parayı sponsorlardan bulalım rahatlıkla alınır bence.Sponsorlarla olursa olur bu transfer.Ki şu anda dünyanın en iyi forvetleri arasında alırsak büyük 1 reklam yapmış olur kulüp bence..

1735122277373.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt