- 5 Eylül 2014
- 87.617
- 73.612
- 4.513
Fırat’ın doğusunda batısında koyun ölse beni ilgilendirirsanane dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fırat’ın doğusunda batısında koyun ölse beni ilgilendirirsanane dostum
Gsnin nasıl bu kadar parası var arkadaş
Yok onu anladım da fazla detay vermiş canım ona sıkıldı.17m + bonus demiş. Bonuslarla birlikte değil
Tek isteyeni biz miyiz ki Mika'nın, bir PL ekibi çıkıp 20 verebilir mi acaba. Medya da bir bizle mi anılıyor takip edemedim.Lyon mecbur vereceksin
Lütfen detay sormayınZor mu kolay mı opsiyonlar
Nasil yav? 2.5 sezondur bizde ben sakatlandigini hatirlamiyorum kanksİcardi'yle de izlemek de güzel olurdu.Mikautadze transferini benim çok istememin nedeni geçen sene Fb Dzeko'ya güvenerek hata etti bu sene de Barcelona Lewandowski'ye güvenerek hata etti ve liderliği kaç puan geriden gelen takım olan Atletico Madrid'e kaptırdı.Mertens'in sakatlanma ihtimali çok fazla olan 1 oyuncu.Ve böyle 1 şey olursa da futbolu bırakabilir.Burda da Fb şampiyonluğu izleyebiliriz..
Fırat’ın doğusunda batısında koyun ölse beni ilgilendirir
PL de isteyen yokTek isteyeni biz miyiz ki Mika'nın, bir PL ekibi çıkıp 20 verebilir mi acaba. Medya da bir bizle mi anılıyor takip edemedim.
Puan farkı sunibu fb 8 puan farkın ezikliğini devre arası medya maymunlarına yaptıracağı 2 transfer manüpilasyonları ile nötralize etme peşinde olacaktır şüphesiz.
o yüzden her gördüğünüze inanmayın derim.
o zaman camiye gitsin.Puan farkı suni