Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17+4 teklif etmişiz. Sanıyorum verebiliyoruz. Şaşkınım bende değerli ahbabım
Sermaye arttırımı ve UEFA gelirleriyle sıcak para girmiş kulübe. Önce maaşları ödeyip kalanla topçu alırlar. Sonrasında Florya ihalesinden ciddi bir meblağ girişi olacaktı. O meblağ ile de tüm branşlarla şaha kalkacak umarız ki kulüp.

Mikaudatze işi pek olacakmış gibi durmuyor Kolo Mouani de ütopik bir hedef. Mevcut kadro her türlü ligi götürecek gibi bu karakterli oyuncu grubunun içine 1-2 genç atıp sene sonuna kadar test etmek mantıklı geliyor bana.
Sen olayı yanlış anlamışsın. Teknik kadro ve yönetim hedef büyütmüş. Hazır elimizde Osimhen varken bir Avrupa Kupası daha niye olmasın diyorlar. Olur olmaz bilmiyorum ama güzel bir hedef. Bunun için de eksik yerleri doldurmaya çalışıyorlar sanırım.

Sen olayı yanlış anlamışsın. Teknik kadro ve yönetim hedef büyütmüş. Hazır elimizde Osimhen varken bir Avrupa Kupası daha niye olmasın diyorlar. Olur olmaz bilmiyorum ama güzel bir hedef. Bunun için de eksik yerleri doldurmaya çalışıyorlar sanırım.
eksik yerleri santrafor alarak mi doldurmaya calisiyorlar? bek stoper ortasaha dururken santrafor aliyorsak osimhen devre arasi gidiyor baska aciklamasi olamaz.

Mika ve dubala falan gelmesin şu takıma sağlam bir 8 bulup 3 lü kurguya dönelim sezon sonuna kadar osi ile devam edip forvet işine sezon sonu bakalım

25 milyon verdiğim oyuncu bir Gürcü olmamalı Fransız Belçika Brezilya falan pasaportu olması lazım neden demeyin bu ülkelerin oyuncuları satışta her zaman kolaylıktır biraz kıpırdansa çökerler hemen

Aynısını Sara için de dedin mi merak ettim. Oynamadan bilemeyiz ki Avrupa Şampiyonası’nda bayağı iyiydi. Belki bizim sistemde de parlayacak?
Abi saranın Brezilya pasaportu var her zaman 10-15 milyon ederi olurdu patlamasa bile bu herife 20 üstü gömüp elimizde patlarsa bir sonraki değeri 3-5 milyon olur gereksiz risk alınmamalı

Mikautadze icin o paralari vereceksek eger bana göre osimhen sezon sonunda bizde kalmayacak anlamina gelir

Mikautadze-icardi-batshuayi forvet hatti ile devam edilir gelecek sezon
Bats da sepetlemek lazım
Kutucu falan idare eder gibi durmakta

Boey gibi bi bek olmalı kesinlikle cl de
Poff

Hocam git Arabistan'a Ziyech'i transfer et 10 milyon amerikan dolarına

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt