- 16 Haziran 2010
- 208.884
- 162.524
- 6.838
Transfer olmayacak mi diyorsun?Abi aralik ayi gecmek bilmedi sanki 3-4 aydir araliktaymisiz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer olmayacak mi diyorsun?Abi aralik ayi gecmek bilmedi sanki 3-4 aydir araliktaymisiz gibi
Öyle birşey demiyorlar. Milletin diğer üfürükçülerle bu haluğu aynı kefeye koymaları ezbere bir davranış bence. Elbet yanıldığı olmuştur ama yiğidi öldür hakkını ver demişler, yıllardır en doğru bilgileri çoğunlukla bunlar veriyorÖyle de yönetim bakıyoruz deyince bunlar imza aşamsında diyorlar
üstad vitesi 4’te actilar haber konusundaTransfer olmayacak mi diyorsun?
Geçmiş olsun. Üzme kendiniBugün baya yogundum sabahtan. Yağmur yok diye ince giyindim üstüne yağmur çıktı islandim usuttum. Nerdeyse bilgisayarın başında on saat iş yaptım dedim kalkayim bir sigara çay yapar sonra öğle yemeğine çıkarim dedim baktım saat 10:30
Baş ağrısı geldi geçmedi hala
Patlamayan bir allahın kulu var mı forumdaOn yil ban yedim döndüm hala siyaset pesindesin. Fikrini açıkça belirtir misin sen de patla bir kere de alıntı şov yapalım. Benim patladığım elli post var
Diğer üfürükçüler derken bct ekaplan falan diyosan yani onlar zaten bırak haberciliği adam falan değiller. Bu haluklar nispeten daha iyi tabi de gs istese yarın getirir falan bazen abartıyorlar. Patladıkları da oldu çokça ama diğerlerine göre öndeler gibi. Haluk ve Gökhan çok eski gazeteci zaten bağlantıları vardır epey.Öyle birşey demiyorlar. Milletin diğer üfürükçülerle bu haluğu aynı kefeye koymaları ezbere bir davranış bence. Elbet yanıldığı olmuştur ama yiğidi öldür hakkını ver demişler, yıllardır en doğru bilgileri çoğunlukla bunlar veriyor
O patlamaların bir kısmında aslında yönetim patlıyor. Son noktaya getirip patladıkları çok adam oldu bizim yönetiminDiğer üfürükçüler derken bct ekaplan falan diyosan yani onlar zaten bırak haberciliği adam falan değiller. Bu haluklar nispeten daha iyi tabi de gs istese yarın getirir falan bazen abartıyorlar. Patladıkları da oldu çokça ama diğerlerine göre öndeler gibi. Haluk ve Gökhan çok eski gazeteci zaten bağlantıları vardır epey.
Doların yeşili italyanın yeşilinden sıcaktır yav hayal falan geçsinMika benim italya ligi hayalim var demiş. Çok sıcak değil bize herhalde
Italya'da oynayamaz.Mika benim italya ligi hayalim var demiş. Çok sıcak değil bize herhalde