Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen dediğin gibi hayal ama bunu aradaki bağ kopmasın diye kesip atmıyorlar bence. Yoksa zaten herkes imkansız ama uğraşıyoruz minvalinde takılıyor. Bana göre Mikautadze'yi aldığımız takdirde sene sonu Bats'ı Arap taraflarına satar 3-5'e oraya 3. forvet olarak 1.90 bir pivot koyarım. Benim de hayalim Griezmann Mertens yerine ama o da imkansız.
Benim aklimda olan hucum hattini soyleyim;

Mikautadze veya Eli Junior Kroupi
Heung-min Son
Mauro Icardi
Emmanuel Emegha

Imparator necati atesden neden ayrildi

son senesinde yapması lazımdı bunu hocanın hatta o dönem çok yazdık bu yardımcı hocalarla olmuyor hamza hamzaoğlunu falan alsa çok yararlı olur diye ama 3 kupası olan adam niye yardımcı hocalığa düşsün diyenler vardı

Emegha kim ? Üstadı akıllara getirdi

Benim aklimda olan hucum hattini soyleyim;

Mikautadze veya Eli Junior Kroupi
Heung-min Son
Mauro Icardi
Emmanuel Emegha
3-4-1-2 herhalde. Mertens bölgesi yerine Son desek ileri ikili İcardi- Mika yada Kroupi olsa Emegha fazlalık olmuş yedek için pahalı olur. Benim aklımda Griezmann- Mikau/Raspadori- İcardi yedeğe de Genk'teki Nijeryalı Tolu Arakodore

Nasıl yani nedenki? Sikecilerinde yabancı kotası dolu diye biliyorum ama becao ve jaydeni dondurup öyle transfer yapacaklar at hırsızları
Gecen sene böyle bir sey çikardılardı diye hatirliyorum rtaş. Yanlıştır belkide çok araştırmadım açıkcası.

1000006758.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt