Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.352
- 68.599
- 5.003
Imparator necati atesden neden ayrildi
Al-shabab'da dengeli günler demek ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocam nasıl sağ kolunu bırakmış hayret ettim.![]()
Benim aklimda olan hucum hattini soyleyim;Osimhen dediğin gibi hayal ama bunu aradaki bağ kopmasın diye kesip atmıyorlar bence. Yoksa zaten herkes imkansız ama uğraşıyoruz minvalinde takılıyor. Bana göre Mikautadze'yi aldığımız takdirde sene sonu Bats'ı Arap taraflarına satar 3-5'e oraya 3. forvet olarak 1.90 bir pivot koyarım. Benim de hayalim Griezmann Mertens yerine ama o da imkansız.
Abi sen niye saat basi gelip söyleniyon?Abi aralik ayi gecmek bilmedi sanki 3-4 aydir araliktaymisiz gibi
Emegha kim ? Üstadı akıllara getirdiBenim aklimda olan hucum hattini soyleyim;
Mikautadze veya Eli Junior Kroupi
Heung-min Son
Mauro Icardi
Emmanuel Emegha
Bildigim kadariyla o olmuyor artık dondursanda geçerli oluyor diye biliyorum.icardinin sözleşmeyi neden dondurmayı düşünmüyor acaba hoca? 1 yabancı daha yazabılırız kiralıkta olsa
Emegha kim ? Üstadı akıllara getirdi
3-4-1-2 herhalde. Mertens bölgesi yerine Son desek ileri ikili İcardi- Mika yada Kroupi olsa Emegha fazlalık olmuş yedek için pahalı olur. Benim aklımda Griezmann- Mikau/Raspadori- İcardi yedeğe de Genk'teki Nijeryalı Tolu ArakodoreBenim aklimda olan hucum hattini soyleyim;
Mikautadze veya Eli Junior Kroupi
Heung-min Son
Mauro Icardi
Emmanuel Emegha
Dybala Talisca gibi adamlari Fener alsin. Fenerde eksik olan hız sorununu cozemeyecek her transfer beni memnun eder.Süleyman Rodop: "Galatasaray, Paulo Dybala’dan vazgeçti."
Arias
Sordum
Yok
Dediler
Nasıl yani nedenki? Sikecilerinde yabancı kotası dolu diye biliyorum ama becao ve jaydeni dondurup öyle transfer yapacaklar at hırsızlarıBildigim kadariyla o olmuyor artık dondursanda geçerli oluyor diye biliyorum.
Gecen sene böyle bir sey çikardılardı diye hatirliyorum rtaş. Yanlıştır belkide çok araştırmadım açıkcası.Nasıl yani nedenki? Sikecilerinde yabancı kotası dolu diye biliyorum ama becao ve jaydeni dondurup öyle transfer yapacaklar at hırsızları
Forumda herkesi diyete soktun lan @Oral SevmezAcıktım ama diyetteyim ve bu saatte yememek lazım
Süper üstad@Oral Sevmez Diyet nasıl gidiyor