- 30 Ağustos 2009
- 30.538
- 20.734
- 2.763
O kim??sen feramuz deilsin dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kim??sen feramuz deilsin dostum
Süper üstad
82’lerde girdim diyete
78.1’im su an
Ölüyorum acliktan ama
Boy kilo kac üstadOlm ben seni ayu gibi sanıyordum lan. Bayağı insanmışsın benden zayıf olduğun gerçeği ile yüzleştim
bu makatzadzeyi düzgün izleyen var mı
belhanda'nın skills videolarına benzior utube editleri
Boy kilo kac üstad
Düzgün izlemekten kıstasın ne bilmiyorum ama 5-6 maçını full seyrettim. İzlenimlerimi söyleyeyim;
- Kendisi santrafor oynamaz. Yani İcardi veya Osi ile alakası yok. Kerem Aktürkoğlu gibi düşün mevkisel anlamda.
- Press oyununa uygun.
- Adam geçip güzel şutlar çekiyor ama izlediğim maçların hiçbirinde iyi bir orta açtığını görmedim. Yani aslında orta açtığını görmedim diyeyim. Kendisi direkt kaleye yönelmeye çalışan bir kanat forvet. Çizgiye inmeyi hiç düşünmüyor neredeyse.
- Süratli mi konusuna gelecek olursak süratli ama koşmaya başlayınca tutulamaz yakalanamaz bir hızda değil. Barış veya Yunus kadar süratli işte.
Kerem'le Rashica karışımı bir şey.20 milyonluk topçu kütlesi hissediliyor mu izlerken ? bunu merak ediyorum
skills videolarında bikaç çalım gol var her videoda aynıları
geri kalanında sonuçsuz girişimleri kırpmışlar hep
tabi izlemedim herifi bilmiyorum yani ama kariyerine ve redditte yazılanlara bakınca lyon'un istediği para biraz abartı gibi görünüyor
20 milyonluk topçu kütlesi hissediliyor mu izlerken ? bunu merak ediyorum
skills videolarında bikaç çalım gol var her videoda aynıları
geri kalanında sonuçsuz girişimleri kırpmışlar hep
tabi izlemedim herifi bilmiyorum yani ama kariyerine ve redditte yazılanlara bakınca lyon'un istediği para biraz abartı gibi görünüyor
Uefa listesine 3 isim ekleme son tarih: 6 Şubat
Türkiye'de transfer için son tarih: 11 Şubat
Ocak sonu Şubat başı gibi 6 Şubat'a 2 transfer yetiştirip Sallai ile birlikte ekleriz. 1 tane de Eren Elmalı tipi 1 yerli gelebilir ama onu listeye ekler miyiz meçhul.
Kalan 5 günde 5 büyük ligde elde kalanlardan 1-2 tane işportacı gelir.
Ocak sonuna kadar ise aşağıdaki isimlerin bizi z. gayesini çaresizce izleriz.
Hiç öyle taarruza kalktığımızı sanmıyom. Dursun türkü falan söylüor şu anda
Hayırlı olsunbitmiş
Bize ho demek düşerbitmiş
galatasaray spor kulübü başkanıyla dalga geçiyor bu arkadaş. adminler nerde? uyuyor mu?
Bak sen.galatasaray spor kulübü başkanıyla dalga geçiyor bu arkadaş. adminler nerde? uyuyor mu?